Se sting luminile în PSD Constanța

Decebal Făgădău a demisionat, azi, din PSD. Anunțul a fost făcut după ce DNA a anunțat că îl trimite în judecată, alături de Radu Mazăre și alte persoane, în cazul unui bloc construit de o firmă controlată de milionarul Florin Cârstocea, prietenul său (detalii AICI).

Decebal Făgădău, care negociase și părea să obținuse un loc eligibil de parlamentar, și-a anunțat demisia din partid, după acest episod, pe pagina sa de Facebook.

„Dragii mei,
Astăzi am aflat din presă că DNA m-a trimis în judecată într-un dosar în care sunt acuzat de o faptă pentru care nu mă fac vinovat.
Am primit vestea în timp ce îmi completam dosarul de candidat pentru un loc eligibil în Parlamentul României.
Am fost, sunt și voi fi un om corect și demn, indiferent de circumstanțe. Și nu voi accepta să le fac rău celor din jurul meu sau să ies cu capul plecat!
Demisionez din Partidul Social Democrat.”

Decebal Făgădău

Decebal Făgădău nu ar mai fi prins un loc în parlament. După ce zilele trecute părea că este sprijinit de Marcel Ciolacu, președintele PSD, pentru a fi plasat pe un loc ce i-ar fi garantat un post de parlamentar, acum lucrurile s-au schimbat.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis printr-o postare pe Facebook că nu va accepta sub nicio formă ca pe listele partidului pentru alegerile parlamentare de pe 6 decembrie să se regăsească o persoană trimisă în judecată. 

„Nu voi accepta ca pe listele PSD pentru alegerile parlamentare să se regăsească vreo persoană trimisă în judecată”, a scris Ciolacu astăzi pe Facebook.

Primarul în funcție al Constanței nu va fi nici consilier local, pentru că a declarat că nu dorește acest lucru și că a candidat „fără plasă de siguranță”. Ba mai mult, l-a criticat dur pe primarul ales, Vergil Chițac, pentru că, în urmă cu patru ani, nu a rămas în consiliul local după ce a pierdut alegerile și a candidat pentru un post de parlamentar.

Pe 31 ianuarie 2019, Decebal Făgădău, președintele Organizației Municipale a PSD Constanța a spus, la o întrebare a ziarului Constanța 100%, că va rămâne ultimul în PSD, să stingă lumina.

„Nu plec din PSD, ba din contră, într-o discuţie cu Felix Stroe i-am zis: ‘Felix, eu voi rămâne ca Victor Ciorbea, chit că se întâmplă ceva rău, rămân ultimul, să sting lumina, nu?’. Nu plec nicăieri din PSD, nu am fost în niciun alt partid politic, nu-mi doresc să fiu într-un alt partid politic. Nu-mi voi spăla niciodată rufele în public, şi mă cunoaşteţi, dacă sunt discuţii le fac în interiorul partidului“, a spus primarul Constanţei. Detalii AICI.

Sursă foto: Facebook/Decebal Făgădău


Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Un comentariu

  • ciolacu joaca tare ! vrea sa schimbe radical imaginea psd dar nu stie ca nu are de unde lua atiti ,, curati ,,

Leave a Reply

Your email address will not be published.