Se strică vremea. Anunț important de la Primăria Constanța

Vântul bate cu putere
Primăria Constanța anunță că, urmare a avertizărilor meteorologice din ultimele 48 de ore, municipiul Constanța se află sub incidența codului galben de vânt.

În această perioadă, Serviciul Administrare Spații Verzi și echipajele de intervenție din teren au preluat permanent toate sesizările transmise de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Serviciul Dispecerat din cadrul Primăriei Municipiului Constanța în vederea degajării terenului din parcuri, zone publice, perimetrul asociațiilor de proprietari precum și a carosabilului de crengi și resturi vegetale rezultate de la arborii tăiați.

Până în prezent s-a intervenit pentru îndepărtarea a patru arbori care prezentau pericol iminent de prăbușire și la ridicarea a patru crengi de dimensiune foarte mare care au căzut din arborii de pe domeniul public.

Serviciul Administrare Spații Verzi asigură și în continuare intervenția de urgență unde este cazul.

„Rugăm populația, instituțiile publice și agenții economici să evite staționarea persoanelor și parcarea autoturismelor în preajma arborilor și să sesizeze Serviciului Administrare Spații Verzi din cadrul Primăriei Municipiului Constanța orice arbore cu pericol de prăbușire în vederea verificării și rezolvării cât mai urgente a situației din teren”, au precizat responsabili din Primăria Constanța.

Telefoane de contact: 0241 488171 – Serviciul Administrare Spați Verzi și 0241 550055 – Serviciul Dispecerat.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Când vine apa caldă în Constanța

Fri Sep 29 , 2017
Astăzi, directorul RADET Constanța, Liviu Popa, a anunțat că până la ora 15.00 se va relua furnizarea agentului termic în tot orașul Constanța. Mai mulți constănțeni spun deja că au apă caldă, dar aceasta nu a ajuns la toți consumatorii RADET. Electrocentrale Constanţa SA (CET Palas) a demarat revizia anuala […]
robinet apa raja