Se toaletează arbori în Constanța, trafic îngreunat

Toaletările se vor face pe strada Răscoalei din 1907

Traficul rutier va fi îngreunat sâmbătă, 11.05.2019, intervalul orar 07:30 – 14:00, pe strada Răscoalei din 1907, tronsonul cuprins între bulevardul Mamaia și strada Decebal. Motivul îl constituie lucrările de toaletare a arborilor executate de angajații Serviciului Gestionare Spații Verzi din cadrul Primăriei Municipiului Constanța.

Primăria recomandă conducătorilor auto să manifeste atenție sporită, să respecte regulile de circulație şi semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu staționeze autovehiculele în zona în care se efectuează lucrări.

Toaletarea arborilor va continua săptămâna viitoare, tot pe strada Răscoalei din 1907, tronsonul cuprins între strada Decebal și bulevardul Ferdinand.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Lipsa de apă din localitatea Agigea se prelungește

Fri May 10 , 2019
Din cauza complexității lucrării care se efectuează astăzi, – 10 mai 2019, la conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 800 mm, de pe strada Ecluzei, din localitatea Agigea, RAJA SA a fost nevoită să prelungească întreruperea furnizării de apă până în jurul orei 19,00. Sunt în continuare afectați de […]
raja