Se va circula cu greutate pe bulevardul Tomis din Constanța timp de cinci zile

raja avarie
Fotografie din arhiva Constanța 100%

Pentru remedierea unei avarii la colectorul menajer, de pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța (vizavi de Mega Image), echipele RAJA blochează prima bandă de circulație de pe acest bulevard, cu sensul de mers dinspre str. Soveja către zona Dacia, de astăzi – 10 ianuarie 2023 ora 09.00, până sâmbătă – 14 ianuarie 2023.

În vederea desfășurării lucrărilor de reparații, pe o lungime de aproximativ 30 m, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului au fost anunțate Poliția Municipiului Constanța și Poliția Locală.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei, astfel încât zona afectată să poată fi redată circulației în condiții normale cât mai rapid.”, au declarat reprezentanții RAJA.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cât fac 550 împărțit la 2? Întrebarea a devenit virală

mar ian. 10 , 2023
O împărțire simplă a devenit virală pe internet: cât fac 550 împărțit la 2? Cei mai mulți au greșit răspunsul atunci când au răspuns. Întrebarea este dacă de vină sunt orele puține de matematică sau profesorii care o predau.  Subiectul, ajuns deja viral, a deschis discuția despre numărul orelor de matematică din școala […]
rezultatele concursului de matematică Tomis

V-ar putea interesa și: