Se vor asfalta mai multe străzi din cartierul Compozitorilor, Constanța

Un utilaj al Confort Urban se pregătește să asfalteze o stradă din cartierul Compozitorilor (foto: Constanța 100%, 2017)

Primăria Municipiului Constanța a anunțat că anul acesta vor fi asfaltate încă 30 de străzi.

După ce în cursul anului trecut, Primăria Municipiului Constanța prin S.C.Confort Urban  a asfaltat peste 90.000 mp de trotuare, 190.000 mp de carosabil și a construit de la zero un număr de 12 străzi, anul acesta,  investițiile în infrastructură vor continua.

Continuăm un program de investiții în infrastructură prin societatea noastră, Confort Urban. Anul trecut am reușit să facem lucruri pe care altfel le făceam în 2 ani: cea mai mare suprafață de carosabil asfaltat, cea mai mare suprafață de trotuare reabilitate sau noi. Anul acesta continuăm să investim în infrastructură. Ne-am propus să asfaltăm încă 30 de străzi. Vom finaliza multe dintre lucrările pe care ni le-am propus: bulevardul Tomis, bulevardul Mamaia (tronsonul între Mircea cel Bătrân și I.G.Duca)”.

Decebal Făgădău – primarul municipiului Constanța

În perioada următoare sunt programate pentru asfaltare străzile:

  • str. Prelungirea Meșterul Manole
  • str. Constantin Bobescu
  • str. N. Kirculescu
  • str. Haricleea Darclee
  • Aleea Madrigal
  • str. Ionel Perlea
  • str. Dimitrie Cuclin
  • Paul Constantinescu.

Din păcate, trotuarele nu intră în reabilitare. În cartierul Compozitorilor, majoritatea străzilor nu au trotuare amenajate.

Primarul Decebal Făgădău a promis, în campania electorală din 2016, că va asfalta, până în 2018, toate străzile din municipiu.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

PNL se pregătește să o învingă pe Mariana Gâju în Cumpăna. Lista de consilieri

lun feb. 24 , 2020
Partidul Național Liberal se pregătește să o învingă pe Mariana Gâju, PSD, în Cumpăna. Aflată de 20 de ani la conducerea comunei, fosta contabilă a Cooperației are pentru prima dată un concurent serios. Este vorba nu numai despre un om, ci de o întreagă echipă propusă de liberali. „Am mare […]

V-ar putea interesa și: