Se vor deschide două drumuri curând. Poliția verifică anvelopele. Situația actualizată

UPDATE 15.46. Freza si wola au ajuns in Pestera dinspre Medgidia. In curand vor ajunge la Ivrinezu, a anunțat primarul din Peștera, Marius Liviu Petre.

UPDATE 14.00. In acest moment drumurile judetene sunt inchise circulatiei populatiei. Se asigura doar interventiile medicale, ENEL si alte urgente.

UPDATE 12.27. LISTA DRUMURILOR BLOCATE ȘI RESTRICȚIONATE

UPDATE 12.00. Pe DN 3 și DN 22, în zonele Băneasa și Ciocârlia, a început viscolul din nou. Recomandarea polițiștilor este să nu folosiți aceste drumuri.

UPDATE 11.32. Autostrada Soarelui este în continuare închisă.

UPDATE 11.29. Polițiștii de la Rutieră au propus la Drumuri și deschiderea segmentului Medgidia – Cernavodă.

UPDATE 11.20. ”In acest moment, soseaua dintre localitatile Izvoru Mare si Pestera este practicabila. Utilajele actioneaza si in interiorul satului Izvoru Mare. De asemenea, se intervine dintre Ivrinezu spre Pestera, utilajele fiind la ora actuala in zona “cruce”. In Peștera se actioneaza atat de drumul principal, cat si pe cele secundare. Drumul judetean spre Medgidia este in continuare inchis. Se asteapta freza si wola care deocamdata sunt pe drumul national la cca. 5 km de Medgidia”, a anunțat primarul din Peștera, Marius Liviu Petre.

UPDATE 10.37. Singurul drum județean deschis la această oră este în zona 23 August.

UPDATE 10.35. S-au mai deblocat DN 3 Constanța – Cobadin, DN 38 Constanța – Comana și DN 22 C Basarabi – Satu Nou.

UPDATE 10.19.Drumul Constanța – Medgidia s-ar putea deschide în jurul orei 11.00. Poliția așteaptă o decizie din partea Drumurilor Naționale.

UPDATE 10.17. La aceasta oră nu se circulă pe drumurile județene, se acționează cu utilaje pentru îndepărtarea zăpezii de pe carosabil, spun reprezentanții Consiliului Județean Constanța.

UPDATE 10.14. În curând se vor deschide și drumurile Constanța – Medgidia și  Mihail Kogălniceanu – Nicolae Bălcescu.

UPDATE 09.41. În urmă cu puțin timp s-a deschis și drumul național Constanța – Ovidiu.

Polițiștii anunță că în scurt timp se vor deschide drumurile Constanța – Cumpăna și Constanța – Murfatlar.

În această dimineață, poșițiștii de la Rutieră și angajații de la Drumuri fac transporturi controlate pe distante scurte către casele oamenilor dacă se impune. La ora opt erau circa 10 mașini la ieșirea din Constanța spre Murfatlar.

Sunt verificate și autoturismele din trafic la cauciucuri. Un astfel de echipaj se afla, la ora 8, la ieșirea din Constanța spre Valu.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Educație nonformală cu zăpadă

Wed Jan 11 , 2017
Școala Gimnazială ”George Coșbuc” 23 August este beneficiara unui proiect ERASMUS+ (2015-2017), cu titlul Se déplacer au quotidien en Europe, réalités et perspectives. Școlile partenere sunt College d’Isle din Vienne (Franța) și Gesamtschule Hüllhorst din localitatea Hüllhorst (Germania). În cadrul proiectului au avut loc trei mobilități ale elevilor, în fiecare […]