Seară culturală caritabilă dedicată celor care au avut de suferit în urma cutremurelor din Turcia

Asociația de Cultură Tătara „BARSIN. BIRSIN” – „EXIȘTI. EȘTI UNIC” organizează o seară culturală caritabilă dedicată celor care au avut de suferit în urma cutremurelor din Turcia.

„În aceste zile dramatice, de cumpănă, din existența semenilor noștri, greu încercați de catastrofa naturală, suntem alături de ei, lângă ei, cu ei. Dorim prin implicarea noastră, să le aducem un surâs, un zâmbet pe chipul aproapelui nostru. Dorim să alinăm un necaz, o suferință. Dorim să clădim o speranță de bucurie, de bine. Dorim să sădim o energie de viață. Dorim, prin acțiunea culturală să celebrăm VIAȚA.”, au transmis organizatorii.

Evenimentul va avea loc la restaurantul Dorna din stațiunea Mamaia, pe 18 martie, la ora 18.00.

Va fi precedat, pe 15 martie, la ora 12.00, de o conferință de presă.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ANAF a descoperit persoane care solicită sume de bani în numele instituției. Nu vă lăsați păcăliți!

lun mart. 13 , 2023
ANAF, la sesizarea unui contribuabil, a identificat o persoană care folosea, fără drept, o calitate oficială – inspector superior ANAF – și solicita sume de bani în numele instituției. Solicitarea frauduloasă a fost transmisă de pe o adresă de email care nu aparține instituției, anafro@europe.com. Prin email s-au transmis: un […]

V-ar putea interesa și: