SEAS 2022. „Stația clovnilor”, spectacol cu intrare liberă

SEAS 2022. „Stația clovnilor”, spectacol cu intrare liberă

Vești bune pentru copii, părinți, bunici! La spectacolul „Stația clovnilor” intrarea este LIBERĂ (în limita locurilor disponibile).

Sunteți așteptați mâine seară, vineri 15 iulie, de la ora 21:00, la Parcul Arheologic Constanța!

Contravaloarea biletelor cumpărate va fi returnată direct la casa de bilete a Teatrului de Stat Constanța (pentru cele achiziționate de la casă) sau automat prin platforma Mystage, în cazul în care biletele au fost achiziționate online.

Spectacolul face parte din Stagiunea Estivală a Artelor Spectacolului – Constanța. SEAS 2022 este un adevărat regal cultural, organizat de Teatrul de Stat Constanța, cu peste 40 de spectacole invitate de la teatre din întreaga țară, concerte, spectacole din repertoriul Teatrului, lansări de carte, expoziții și conferințe.

„Stația clovnilor e un spectacol pe care o să vrei să-l vezi din nou și din nou, cu cei mici și, apoi, și cu unul sau doi bunici. Te vei îndrăgosti de un personaj sau de toate deopotrivă. Vei râde de bătrânelul ce pierde trenul și vei căpăta alături de el o poftă nebună de joacă și de visare insuflată de clovnii ce apar din toate părțile când timpul se oprește în loc. Stația clovnilor îți va pune inima la locul ei și îți va purta mintea departe, într-o lume în care totul e mai frumos atunci când îmbrățișezi copilul din tine!″ (Ana Crăciun Lambru)

Regia și ilustrația muzicală: Ana Crăciun Lambru

Asistent regie: Luca Loredana

Decor: Concept decor: Elena Iorga

Costume: Concept costume și păpuși : Alexandra Budianu

Muzica originală: Diana Roman

Recomandări de vârstă public:  5 +

Producător:  Teatrul „Luceafărul” Iași

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Polițiștii și jandarmii îi felicită pe participanții la Neversea. „Nu au fost incidente de securitate”

Thu Jul 14 , 2022
Festivalul Neversea a fost o manifestare fără incidente de securitate. „Dorim să mulțumim tuturor partenerilor care au fost alături de forțele de ordine și au contribuit la succesul acestei misiuni. De asemenea, mulțumim participanților la festival, care au ales să se bucure de muzică într-un mod responsabil.”, au transmis polițiștii […]