„SEASIDE STORIES”, spectacolul lui Radu Afrim, trei reprezentanții în acest weekend la Teatrul de Stat Constanța

Trupa Teatrului de Stat Constanța s-a întors ieri dintr-un turneu în două orașe ale Transilvaniei – Miercurea-Ciuc și Cluj-Napoca – și așteaptă publicul constănțean la reprezentațiile din zilele următoare, la Sala Studio din Strada Ion Lahovari nr. 2A.

În datele de 1, 2 și 3 decembrie, de la ora 19:00, este programat cel mai nou spectacol al TSC, „SEASIDE STORIES”, în regia reputatului Radu Afrim, care este și autorul scenariului, un colaj de texte despre mare, scrise de șase autori români contemporani: Marius Chivu, Lavinica Mitu, Dan Alexe, Simona Goșu, Tudor Ganea, Nicoleta Dabija, la care se adaugă un poem de Nina Cassian. Scenografia este concepută de tânărul Theodor Cristian Niculae. Distribuția, în ordinea intrării în scenă, este următoarea: Liliana Ghiță, Ștefan Mihai, Theodor Șoptelea, Cătălin Bucur, Marian Adochiței, Anaïs Agi-Ali (elevă), Cătălina Mihai, Iulian Enache, Laura Iordan, Liliana Cazan, Mihaela Velicu, Alina Manțu, Cristiana Luca, Lana Moscaliuc, Nina Udrescu, Remus Archip, Andrei Bibire, Alex Burcă (elev).

Din echipa de creație a spectacolului mai fac parte: asistent de regie Mara Oprea, lighting designer Cristian Niculescu, asistent de scenografie Paula Rusu. Andrei Dermengiu și Marian Adochiței au realizat filmările alături de Radu Afrim, iar primul, Andrei Dermengiu, a făcut și montajul video.

Alexandru Bibere – operator lumini, Alexandru Popa și Eduard Lupu – operatori sunet, Andrei Dermengiu – regizor tehnic.

Cele trei reprezentații sunt sold out, la fel ca cele două din luna octombrie.

„Cei care nu au mai găsit acum bilete vor putea viziona „SEASIDE STORIES” în cursul lunii ianuarie. Îi invităm să vadă celelalte spectacole ale Teatrului de Stat Constanța, programate în săptămânile următoare, repertoriul nostru adresându-se spectatorilor de toate vârstele: „UNIVERSURI PARALELE” în 9 decembrie, „8 TAȚI” în 10 decembrie, „JOCURI ÎN CURTEA DIN SPATE” în 11 decembrie, „ÎNDOIALA” în 17 decembrie și „MECIUL DE COMEDIE. spectacol interactiv de improvizație”, în 18 decembrie.”, au transmis repezentanții TSC.

Biletele pot fi cumpărate online, pe platforma Mystage.ro sau de la agenția de bilete a TSC din bulevardul Tomis nr. 97.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Drumarii s-au pregătit de iarnă: 15.000 de tone de sare și nisip, 11.000 de panouri parazăpezi

Tue Nov 29 , 2022
Au început pregătirile pentru sezonul rece 2022-2023. La nivelul județului Constanța, instituțiile abilitate, care vor acționa în vederea deszăpezirii drumurilor publice naționale și județene, au comunicat situația la zi, cu mijloacele tehnice și materialele necesare pentru decongestionarea șoselelor. Astfel, pe drumurile județene, naționale, expres și autostrăzi, vor acționa 216 utilaje. […]

V-ar putea interesa și: