Sebastian, un militar de 35 de ani, a murit în Poligonul Smârdan

Plutonierul Sebastian Șerban din Batalionul 284 Tancuri „Cuza Vodă” din Galați a decedat vineri, 18 martie, pe timpul activităților de instruire în cadrul unui exercițiu de conducere a tancului, fără trageri de luptă, în Poligonul Smârdan din județul Galați, a anunțat Ministerul Apărării Naționale.

Militarul coordona manevrele în vederea începerii deplasării unui tanc, moment în care a fost prins între tancul aflat în mișcare și una dintre laturile amplasamentului în care se găsea mașina de luptă.

„Conform procedurilor, a fost apelat Serviciul Unic de Urgență 112, iar un echipaj medical al SMURD s-a deplasat la fața locului. Din păcate, leziunile militarului au fost incompatibile cu viața.”, a adăugat sursa citată.

În acest moment, Poliția Judiciară Galați efectuează cercetări la fața locului, a fost înștiințat Parchetul Militar Iași, iar la nivelul unității a fost numită o comisie condusă de șeful de stat major pentru cercetarea administrativă a împrejurărilor producerii evenimentului.

Militarul avea 35 ani, era angajat al MApN din anul 2008 și era căsătorit.

Conducerea MApN își exprimă profundul regret pentru tragicul eveniment și este alături de familia îndoliată.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Sebastian, un militar de 35 de ani, a murit în Poligonul Smârdan

  1. Cine zicea ca nu apar weoi si in timpul i struirii militate, chiar fara a se trage.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Șapte localități din județul Constanța nu mai au niciun caz de covid

Fri Mar 18 , 2022
Șapte localități din județul Constanța nu mai au niciun caz de covid, potrivit datelor furnizate, pe 18 martie, de Prefectura Constanța. Este vorba despre Deleni, Dumbrăveni, Gârliciu, Ion Corvin, Rasova, Siliștea și Vulturu. Toate sunt localități mici. Cea mai mare incidență din județ este, în ordine, în: 23 August, Costinești […]