Secția de baschet a Clubului Sportiv Medgidia face înscrieri

Secția de baschet a Clubului Sportiv Medgidia face înscrieri

Secția de baschet a Clubului Sportiv Medgidia face înscrieri pentru copiii cu vârstele cuprinse între 6-7 ani.

Sub îndrumarea antrenorului Alexandru Anton, clubul nostru creează un nou program pentru copiii care vor să facă un sport dinamic și complex.

Dacă vrei o carieră pentru micuțul tău, nu ezită să-l înscrii!

Detalii și înscrieri la telefon 0735424467.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

România a primit 5.060 doze de vaccin împotriva variolei maimuței. O parte vor ajunge în Constanța

joi sept. 15 , 2022
România a primit, joi, 5.060 doze de vaccin împotriva variolei maimuţei, în baza unui contract de donaţie încheiat între Ministerul Sănătăţii şi Comisia Europeană. O parte vor ajunge și la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. „România a primit astăzi, 15 septembrie 2022, un număr de 5.060 doze de vaccin […]
maraton vaccinare

V-ar putea interesa și: