Secția Dermatovenerologie a SCJU Constanța s-a mutat într-un spațiu modernizat

Secția exterioară a Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța a fost de curând relocată. Aceasta funcționează acum în cadrul Policlinicii nr.2, situată pe strada Ștefan cel Mare nr. 133, într-un spațiu care a fost recent modernizat, cu fonduri SCJU și cu sprijinul Consiliului Județean Constanța. Aici beneficiază de condiții hoteliere de înaltă calitate.

Vechea clădire a clinicii situată pe Aleea Portului nr. 6, aflată într-un stadiu avansat de degradare, urmează să fie predată Consiliului Județean, în vederea reabilitării.

Pacienții vor beneficia acum de cele mai bune îngrijiri medicale, într-un spațiu modern, care respectă toate standardele în ceea ce privește siguranța și securitatea pacientului.

„În noua locație, situată în cadrul Policlinicii nr 2, la  etajele V și VI, se va asigura asistență medicală pentru un număr de 25 pacienți, în regim de spitalizare de zi și spitalizare continuă.  Secția dispune de 11 saloane pentru pacienți, 3 cabinete pentru medici, 2 săli de tratament și o sală de mică chirurgie.”, a declarat Crina Kibedi, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Constanța.

Conducerea SCJU Constanța are în derulare mai multe proiecte care vizează lucrări de modernizare și igienizare, în scopul îmbunătățirii condițiilor hoteliere oferite pacienților.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Titlurile de stat Tezaur oferă dobânzi de până la 5,35%, cele mai mari de la lansarea programului, dar sub rata inflației

Fri Feb 4 , 2022
Începând de luni, 7 februarie a.c., românii pot investi în titlurile de stat TEZAUR, cu maturități de 1, 3 și 5 ani și dobânzi anuale de 4,50%, 5% și 5,35%. Titlurile de stat au valoare nominală de 1 leu și sunt în forma dematerializată. Titlurile de stat pot fi cumpărate: […]
tezaur