Secyl Suliman, UDTTMR, este membru, cu rang de secretar de stat, în cadrul Colegiului Director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării

În urma modificărilor aduse la Legea de organizare a Consiliului Național de Combatere a Discriminării, numărul membrilor din Colegiu, structura de conducere a instituției, a crescut de la 9 la 11.

Prin urmare, Parlamentul a lansat apelul pentru depunerea candidaturilor, pentru cele două funcții fiind opt pretendenți, dintre care plenul reunit a votat doi pentru completarea Colegiului CNCD.

Propusă de Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România și susținută de Grupul Parlamentar al Minorităților Naționale, Secyl Suliman, membră a Uniunii Democrate a Tătarilor Turco – Musulmani din România, a primit ieri votul final în Parlament, pentru numirea în calitate de membru, cu rang de secretar de stat, în cadrul Colegiului Director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării.

Absolventă a Facultății de Management Financiar-Contabil la Universitatea Spiru Haret (Constanța), Suliman Secyl a fost economistă, contabilă, iar acum e șefă serviciu la Impozite și Taxe Locale la Primăria Ovidiu. Pentru zece luni a fost și subprefect al județului Constanța.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Percheziții la o grupare care îi păcălea pe oameni că le cumpără mașini din Europa. Pagubă de 250.000 de euro

mar dec. 20 , 2022
Marți dimineață, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pun în aplicare 14 mandate de percheziție domiciliară, în județul Constanța, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, instigare la înșelăciune și complicitate la înșelăciune. „Din […]

V-ar putea interesa și: