Ședință de îndată a Consiliului Local Constanța pentru a decide soarta datoriei către Polaris

Consiliul local al municipiului Constanța este convocat în şedinţă de îndată, azi, 3 octombrie 2017, ora 15.30. Există un singur punct pe ordinea de zi:

Proiect de hotărâre pentru aprobarea încheierii tranzacției judiciare dintre Municipiul Constanța și Societatea Polaris M. Holding S.R.L. în scopul stingerii litigiului ce formează obiectul dosarului civil nr. 2711/99/2016 aflat pe rolul Curții de Apel Iași.

Înainte de ședință, primarul Decebal Făgădău i-a chemat la consultări pe consilieri.

Vă recomandăm și:

VIDEO. Dedesubturile votului din cazul Polaris M Holding vs Primăria Constanța. Au picat liberalii în plasa PSD?


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A reînceput campania „Curățăm Constanța Noastră”. Polaris M Holding a găsit mormane de gunoaie aruncate la întâmplare

mar oct. 3 , 2017
Polaris M Holding a reinceput curatenia generala de toamna in municipiul Constanta, in cadrul campaniei de responsabilizare civica „Curățăm Constanța Noastră”. In cadrul acestei campanii, Polaris M Holding igienizeaza toate zonele indicate in programul de curatenie, stabilit de Primaria Municipiului Constanta. „Dupa campania de curatenie din aprilie 2017, in care […]
polaris m holding

V-ar putea interesa și: