Ședință de seară între PNL și USR PLUS, în sediul liberalilor. În alte orașe e dihonie

Astăzi a avut loc, în Constanța, o ședință comună între PNL și USR PLUS, în sediul PNL Constanța. Este, din știința noastră, pentru prima dată de la câștigarea alegerilor când cele două echipe s-au întâlnit într-o astfel de echipă lărgită, după cum se vede în imaginile de mai jos, obținute de Constanța 100%, dar și în acest loc: la sediul liberalilor, pe bulevardul Ferdinand. În alte orașe, precum București și Iași, între cele două partide e dihonie.

Le ședința din Constanța care a avut loc miercuri seară au participat primarul Vergil Chițac, viceprimarii Ionuț Rusu și Florin Cocargeanu. La prezidiu a stat și Septimiu Bourceanu, președintele interimar al Organizației Municipale a PNL Constanța.

Din cei 4, toți, cu excepția lui Florin Cocargeanu, și-au expus punctul de vedere.

Unul dintre subiectele discutate a fost regulamentul parcărilor, votat zilele trecute, dar care a creat multe nemulțumiri, înainte de a fi aplicat. S-a discutat posibilitatea ca acestea să fie modificat din nou și s-a luat în discuție posibilitatea aplicării unor prevederi tranzitorii, ceea ce înseamnă că aplicarea unor măsuri ar putea fi amânate.

S-au luat și decizii la această întâlnirea. De exemplu, ca cele două echipe să participe la ședințe comune de amortizare, înainte de ședințele de consiliu local, ca să rezolve eventualele divergențe.

În București, USR PLUS nu a votat bugetul propus de Nicușor Dan, buget susținut de PNL. În Iași cei din USR PLUS au cerut liberalilor să-i retragă sprijinul primarului Mihai Chirica. Acesta are calitatea de suspect în dosarul deschis luni de DIICOT Iași în legătură cu concesiunea unui teren al primăriei către familia unor apropiați.


Dacă vreți să fiți la curent cu știrile din județul Constanța, ne puteți urmări și pe Facebook:
energia residence
Constanta-financiara-sigla-jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published.