Sediul vechi al Universității Ovidius se închide pentru trei ani

universitatea-ovidius

Conducerea Universității „Ovidius” din Constanța (UOC) a emis astăzi, 8 noiembrie 2016, o decizie care continuă  eliberarea spațiilor corpului vechi, utilizate în activitatea curentă a instituției, atât în scop didactic, cât și administrativ, şi relocarea în alte spaţii ale UOC, măsuri iniţiate după inundațiile din noaptea de 7 spre  8 octombrie.

Inundaţiile au amplificat necesitatea demarării procedurilor de consolidare a corpului vechi de la sediul din Bd. Mamaia nr. 124. Procesul de eliberare şi relocare va fi finalizat până în data de 21 noiembrie 2016.

UOC estimează că spaţiul vizat va redeveni funcţional în aproximativ trei ani. 


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Sediul vechi al Universității Ovidius se închide pentru trei ani

  1. In trei ani si cu inca putini bani, daramau sediu vechi so construiau pe verticala ceva mai solid, modern si cu mai multe spatii de clasa sau birou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-a reluat furnizarea apei în Mihail Kogălniceanu

mie nov. 9 , 2016
Noaptea trecuta, in jurul orei 02,00, echipele de interventie ale furnizorului de energie au reusit sa remedieze avaria si s-a reluat furnizarea curentului catre statia de pompare si tratare Cota 20 Ovidiu. Imediat, s-au pornit pompele si in jurul orei 03,00 toti abonatii din localitatea Mihail Kogalniceanu au avut apa […]
robinet apa raja

V-ar putea interesa și: