Șeful Consiliului Județean vrea să dea gratuit Arhiepiscopiei Tomisului un imobil din zona peninsulară a Constanței

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, vrea să acorde gratuit Arhiepiscopiei Tomisului o clădire aflată în domeniul public al județului Constanța. În plină campanie electorală, Mihai Lupu a inițiat în acest sens un proiect de hotărâre pentru viitoarea ședință a CJCC.

Este vorba despre imobilul situat pe strada Nicolae Titulescu, numărul 17, care are o valoare de inventar de 3.887.724 lei. Mihai Lupu propune un contract de comodat care va fi încheiat pe o perioadă de 10 ani, cu posibilitatea de prelungire.

Arhiepiscopia Tomisului va putea folosi bunul gratuit pentru toată această perioadă. Instituția vrea să înființeze aici un seminar teologic. Cheltuielile de întreținere vor fi în sarcina Arhiepiscopiei.

Ședința de Consiliu Județean va avea loc în data de 29 mai 2024. Decizia finală aparține consilierilor județeni.

Recomandare:

Sursă foto: Wikipedia


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

4 comentarii la “Șeful Consiliului Județean vrea să dea gratuit Arhiepiscopiei Tomisului un imobil din zona peninsulară a Constanței

  1. Ii sugerez presedintelui CJ Constanta,sa doneze din averea sa,nu din cea publica.Rusine!Sunt sigur ca, alegatorii nu te vor mai vota.Asa sa ne ajute bunul DUMNEZEU!

  2. Consider un abuz din partea Președintelui Consiliului Județean privind atribuirea clădirii! Arhiepiscopia să-și construiască clădirea din banii care ii obține de la enoriași! Recomand să-și cedeze locuinta proprietate personală in scopul propus!

    1. Acea cladire pe care doreste sa o dea gratuit Arhiepiscopiei este o clafire care necesita inbunatatiri,si pina la urma Arhiepiscopia nu dispune de sume care sa poata acoperii o constructie noua.Nu inteleg de ce atata ura este pina la urma un spatiu folosit de preoti si calugari,

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mircea Banias, vicepreședinte al Comisiei pentru transporturi și infrastructură a Camerei Deputaților, despre importanța Canalului Dunăre – Marea Neagră

vin mai 24 , 2024
Compania Națională Administrația Canalelor Navigabile a organizat ieri un eveniment pentru a marca împlinirea a 40 de ani de la inaugurarea Canalului Dunăre – Marea Neagră. Printre invitați a fost și Mircea Banias, deputat PNL, vicepreședinte al Comisiei pentru transporturi și infrastructură și fost director al Companiei Naționale Administrația Porturilor […]

V-ar putea interesa și: