Șeful Gărzii de Mediu Galați a murit de covid la 42 de ani

Marian Daniel Mocanu, comisar-șef al Gărzii de Mediu Galați, a pierdut lupta cu covidul în cursul zilei de sâmbătă, în Reanimarea Spitalului de Urgență.

Infectat cu Covid-19, ajunsese la spital în stare gravă, medicii nemaiputând face nimic pentru a-l salva.

Marian Mocanu avea doar 42 de ani și se afla în fruntea Comisariatului Județean al Gărzii de Mediu din februarie 2015. Absolvise cursurile Facultăţii de Chimie Industrială şi Ingineria Mediului Iaşi, în 2001, şi lucra în cadrul instituției pe care a condus-o în ultimii ani încă din 2005, până atunci activând în mediul privat, în comerţ.

Sursa: Viața-libera.ro


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

La mulți ani, Marea Neagră!

Dum oct. 31 , 2021
Ziua internaţională a Mării Negre este sărbătorită an de an la 31 octombrie. Este ziua în care, în 1996, a fost semnat Planul Strategic de Acţiune pentru Marea Neagră de către cele şase ţări riverane Mării Negre, respectiv Bulgaria, Georgia, România, Rusia, Turcia şi Ucraina. Planul Strategic de Acţiune pentru […]
marea neagra

V-ar putea interesa și: