Șeful PSD spune că Gabriela Firea „îl va bate pe Nicuşor Dan de o să-i sune apa-n cap”. Scenariu similar în Constanța?

Marcel-Ciolacu-presedinte-PSD
Marcel Ciolacu, președinte PSD

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la Şcoala de Vară a TSD, că Gabriela Firea îl va bate pe Nicuşor Dan de o să-i sune apa-n cap la Primăria Capitalei şi că aceasta este şi colega şi prietena sa, şi amândoi învaţă unul de la altul.

„Gabriela Firea este şi colega mea, şi prietena mea. Amândoi învăţăm unul de la altul. Avem şi păreri diferite, este un lucru normal, un lucru care asigură până la urmă democraţia în interiorul partidului. Ne permitem, pentru că, câteodată, ne mai şi plictisim, să ne trimitem şi câte o săgeată, dar în limitele bunului simţ, a respectului”, a spus liderul PSD.

Marcel Ciolacu a precizat: „Cu niciun coleg nu am trecut o linie roşie, dimpotrivă. Încerc, alături de Gabriela şi de toţi colegii mei, să aducem din nou climatul de camarazi, din interior PSD, lucru care pentru o perioadă scurtă de timp nu a fost un drapel. Dimpotrivă, s-a condus cu învrăjbire, cu o intenţie clară de a dezbina şi de a conduce.”

„Deja nu mai e un secret, Gabriela Firea îl va bate pe Nicuşor Dan de o să-i sune apa-n cap”, a mai spus Ciolacu. 

Situația din Constanța

Se va replica această situație în Constanța? Primarul PNL nu a performat deloc în acești doi ani, dimpotrivă. Nemulțumirea oamenilor este în creștere, după ce edilul a continuat mai multe proiecte ale fostului primar PSD, Decebal Făgădău, dar acestea merg într-un ritm foarte lent. De pildă, în decembrie 2021 spunea că se va circula pe varianta Constanței în 10 zile, dar lucrările nu sunt terminate nici acum!

Lucrurile arată similar în Constanța și București. Rămâne însă un singur lucru de clarificat: cine din PSD va candida. Partidul este divizat, două tabere se luptă cu toate forțele pentru putere în interior. Cine va câștiga alegerile din partid din toamna aceasta va avea prima șansă la primărie.

Se va schimba ceva în bine pentru constănțeni cu un primar PSD? În opinia mea, greu de crezut, dar mai rău nu prea are cum să fie.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cum arată dragorul avariat de o mină

vin sept. 9 , 2022
Dragorul maritim „Locotenent Dimitrie Nicolescu” (DM-29), avariat de o mină, a ajuns vineri in portul Constanța. Nava a plecat ieri in misiune pentru a nautraliza o mină. Conform procedurilor operaționale pentru aceste intervenții, la bordul navei a fost ambarcată o echipă de scafandri EOD, cu o șalupă specializată în cercetarea […]

V-ar putea interesa și: