Șeful RAR Constanța, acuzat că a lovit o femeie însărcinată. Și el și femeia au depus plângeri

Astăzi, în jurul orei 16.50, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că în parcarea din zona Summerland a avut loc un conflict.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit identitatea persoanei apelante, un bărbat de 36 de ani, care a declarat faptul că ar fi fost agresat, împreună cu soția sa, de 23 de ani, în parcare, de către un bărbat, de 48 de ani, pe fondul unui conflict spontan.

„Menționăm faptul că ambele părți implicate au depus plângere. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Mamaia continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt.

Bărbatul acuzat este șeful RAR Constanța. Femeia care spune că a claxonat, pentru că mașina ei era blocată, șeful RAR a coborât, a țipat, l-a bruscat pe soț și a lovit-o și pe ea, deși i s-a spus că este însărcinată.

„Ne amenința că îi vom da 5.000 de euro și că ne vom muta din cartierul lui”, a spus femeia, în plângere.

RECTIFICARE. Într-o primă variantă a textului, în titlu apărea informația că mașina șefului RAR fusese blocată. Facem o rectificare. Mașina care blocase autoturismul femeii nu era a șefului RAR. Acesta a coborât din bloc din cauza zgomotului produs de claxoane.


sprijina-jurnalismul-independent
Constanta-financiara-sigla-jpg

Articole recente

Un comentariu

  • Masina care bloca masina domanei insarcinate, nu era masina domnului Bizineke, dansul a coborat ca a fost deranjat de faptul ca se claxoneaza la dansul in cartier!

Leave a Reply

Your email address will not be published.