Semafoarele din Constanța au fost repuse în funcțiune

Toate semafoarele din municipiul Constanța au fost repuse în funcțiune, astfel încât, încă de la primele ore ale dimineții de marți, 21 aprilie, acestea funcționează în regim normal.

Primăria Constanța a anunțat că decizia a fost luată de ea, împreună cu IPJ Constanța – Serviciul Rutier.

Semafoarele au fost oprite imediat după introducerea stării de urgență. De fapt, au indicat galben intermitent. Poliția spune că decizia a luat-o ea, nu primăria.

„În contextul actual, în urma unei analize prealabile, pe fondul scăderii valorilor de trafic generat de măsurile dispuse la nivel național pentru prevenirea răspândirii infecției cu COVID-19, Poliția Rutieră Constanța a solicitat Primăriei municipiului Constanța întreruperea funcționării semafoarelor electrice instalate în intersecțiile din municipiul Constanța.”, a precizat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Semafoarele au fost oprite în mai multe orașe din România.


Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Încă 4 decese cauzate de coronavirus. Victime între 46 și 83 de ani

Tue Apr 21 , 2020
Încă 4 decese au fost cauzate de coronavirus în România, a anunțat, marți dimineață, Ministerul Sănătății. Victimele au între 46 și 83 de ani. Deces 479 Femeie, 83 ani din județul Bacău. Data internării: 30.03.2020 la Spitalul Județean de Urgență Bacău, secția ortopedie, pentru fractură col femural; este operată în […]
coronavirus