Semafoarele penibile cu inimioare s-au reîntors

Semafoarele penibile cu inimioare s-au reîntors în municipiul Constanța.

„Semafoarele de pe cel mai important bulevard din Constanța vor fi în ton cu această perioadă, în care îndrăgostiții sărbătoresc atât Valentine’s Day cât și Dragobetele. Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, montează în locul luminii de culoare roșie o inimioară, care va fi păstrată până la sfârșitul lunii februarie.”, anunță Primăria Constanța.

Acest semn va fi văzut de conducătorii auto la semafoarele de pe bulevardul Tomis, de la intrarea în oraș, până la intersecția cu bulevardul Ferdinand. Excepție fac semafoarele situate la intersecția bulevardului Tomis cu bulevardul Mamaia și cu strada Ion Rațiu, unde nu se poate interveni asupra automatelor de semaforizare inteligente.

„Chiar dacă șoferii vor fi întâmpinați cu inimioare la semafor, îi sfătuim să țină cont de faptul că aceasta înseamnă că trebuie să oprească și să nu se aventureze să treacă pe culoarea roșie a semaforului.”, mai spun reprezentanții primăriei.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Semafoarele penibile cu inimioare s-au reîntors

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Eroare de logică a actorului Dragoș Bucur

Thu Feb 11 , 2021
Actorul Dragoș Bucur a anunțat pe Facebook faptul că nu se va vaccina împotriva covid și că nici nu poartă mască. A primit o mulțime de comentarii negative, ceea ce l-a făcut să revină și să explice. „Nu sustin ca decizia de a nu ma vaccina este cea corecta, dar […]
dragoș bucur