Semnalul Digi Mobil a dispărut în unele zone ale orașului Constanța

Semnalul Digi Mobil a dispărut în unele zone ale municipiului Constanța. Mai mulți abonați ai companiei spun că telefoanele pe care le dețin nu mai funcționează în interiorul locuințelor.

Practic, semnalul nu este suficient pentru a putea purta o convorbire. Ba mai mult, de multe ori telefoanele nu mai au deloc semnal, cei care îi sună primind mesajul că abonatul nu se află în aria de acoperire. Ne-a fost semnalat acest lucru de mai mulți locuitori din cartierul constănțean Coiciu. Pentru a putea vorbi la mobil, abonații trebuie să se îmbrace corespunzător și să iasă în curți sau pe stradă, unde semnalul este suficient. Exact ca în perioadele de început ale telefoniei GSM, când, la sate, oamenii trebuie să se urce în pod sau să ducă pe cel mai înalt deal pentru a liniuță sau două de semnal.

Problema a apărut de câteva săptămâni. Înainte, telefoanele funcționau fără probleme.

Abonații au făcut reclamații oficiale, în scris, la sediul operatorului de telefonie mobilă.

„Ni s-a spus că e o problemă cu un releu, că ar trebui să monteze unul nou. Am întrebat cât durează, ni s-a răspuns că nu se știe. Ar putea fi o chestiune de o lună sau de cinci ani, nimeni nu știe”, ne-a spus un abonat care întâmpină această problemă.

Operatorii de la call center nu s-au arătat impresionați nici de decizia abonaților de a trece la altă rețea, care pare singura modalitate rapidă și viabilă pentru ca și constănțenii din Coiciu, care au abonamente la Digi Mobil, să-și poată folosi telefoanele fără a fi nevoiți să iasă în stradă.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 thoughts on “Semnalul Digi Mobil a dispărut în unele zone ale orașului Constanța

  1. Si in tomis nord la fel…. oferta de abonament buna, semnal si internet prost…
    Am probleme de un an si tot nu se rezolva…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nicușor Constantinescu împlinește astăzi 51 de ani. Și-i serbează în închisoare

Dum oct. 29 , 2017
Nicușor Constantinescu, ex-președintele Consiliului Județean Constanța, împlinește astăzi 51 de ani. Își sărbătorește ziua în penitenciar, după ce în iunie 2016, a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul Centrului Militar Zonal. Sute de persoane, inclusiv personalități ale județului, i-au urat „La mulți ani” pe pagina […]
nicusor constantinescu

V-ar putea interesa și: