Șenol Ali: de la Coca Cola și OMV la Primăria Castelu și Prefectura Constanța

Șenol Ali, cu mâna la inimă în timpul ceremoniei de învestitură

Șenol Ali a fost învestit astăzi în funcția de subprefect al județului Constanța.

Șenol Ali este, de astăzi, oficial, unul din noii subprefecți ai județului Constanța.

La vârsta de 27 de ani, Șenol Ali termina Politehnica. Se angaja apoi la două multinaționale importante, Coca Cola și OMV. A plecat din mediul privat pentru a se angaja la… Primăria Castelu. De ce ar face cineva un astfel de pas, care este în mod clar o retrogradare profesională? Pentru a accede în rândul funcționarilor publici. Din această calitate, a putut să devină ceea ce este astăzi: subprefect al județului.

Astăzi, 08 ianuarie a.c., în sala Remus Opreanu a Palatului Administrativ Constanța, în prezența secretarului de stat din MAI – coordonator pentru relațiile cu instituțiile prefectului – Adrian Petcu, și a reprezentanților instituțiilor publice, a avut loc ceremonia de investire.

În ședința de guvern din data de 20.12.2018 a fost aprobată Hotărârea nr. 1005, privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Constanta de către domnul ALI Șenol, care a fost publicată în Monitorul Oficial nr. 1102 din 27.12.2018.

„Secretarul de stat a dat citire Hotărârii de Guvern, după care Șenol Ali a depus jurământul și a mulțumit pentru încrederea acordată. Noul subprefect a subliniat în cuvântul său că își va valorifica pregătirea și experiența profesională în realizarea atribuțiilor de subprefect, dar că, în același timp, speră să poată beneficia în demersurile sale instituționale de sprijinul celor cu care va lucra. Prefectul județului Constanța, Dumitru Jeacă și-a exprimat încrederea că noul subprefect va contribui cu eficiență la activitatea instituțională, l-a felicitat și l-a asigurat de toată deschiderea la o bună colaborare. Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a încheiat întâlnirea cu aceleași gânduri de eficientă colaborare cu noul subprefect.”, se arată într-un comunicat de presă remis de Prefectura Constanța.

Șenol Ali este reprezentantul Uniunii Democrate Turce din România.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogea



Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Autoritatea Competentă de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră angajează șase inspectori

Tue Jan 8 , 2019
Autoritatea Competentă de Reglementare a Operaţiunilor Petroliere Offshore la Marea Neagră, organizează concurs pentru ocuparea funcţiilor contractuale vacante de execuţie, astfel: În cadrul Direcţiei Control. Inspecţii, Verificări • 3 posturi de inspector IA • 3 posturi de inspector I Specialitate echipamente, instalaţii şi evaluare riscuri • inspector instalaţii electrice şi […]