Șenol Ali, noul subprefect al județului Constanța

Guvernul României a aprobat astăzi numirea lui Șenol Aliîn funcția de subprefect al județului Constanța.

Guvernul a comunicat că a aprobat hotărârea privind „exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condiţiile legii, a funcţiei publice de subprefect al județului Constanța de către domnul Șenol Ali”.

Decizia va fi publicată în Monitorul Oficial al României, iar instalarea în funcție va avea loc săptămâna viitoare, după Crăciun.

Șenol Ali este membru al Uniunii Democratice a Turcilor din România (UDTR). A lucrat ca director comercial în mediul privat la Coca-Cola şi OMV. În prezent, Șenol Ali este funcționar public în cadrul primăriei Castelu din județul Constanța. Reprezentantul UDTR are 51 de ani, s-a născut la Hârşova, fiind absolvent al liceului Ioan Cotovu din localitate iar ulterior, Institutul Politehnic București. 

Sursă foto: Facebook/Șenol Ali


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Un comentariu la “Șenol Ali, noul subprefect al județului Constanța

  1. pai cum naiba sa voteze minoritatile contra lui dragnea ? nu-i contest calitatile profesionale dar ma indoiesc de cele etice atita timp cit este exponentul unui guvern submediocru si rau intentionat – antinational

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

VIDEO Aici puteți vedea ședința de Consiliu Local din Năvodari din 20 decembrie 2018

joi dec. 20 , 2018
Consilierii locali din Năvodari s-au întrunit astăzi, 20 decembrie 2018, într-o ședință ordinară. S-au supus dezbaterii mai multe proiecte de hotărâri. S-a prelungit contractul de închiriere pentru mai multe partide politice, s-a luat în discuție înființarea unor clase de turism, la propunerea unei societăți a omului de afaceri Mohammad Murad, […]
ședință consiliu local navodari

V-ar putea interesa și: