Sens unic nou în zona Flămânda din Constanța

Din luna noiembrie se instituie sens unic pe strada Petru Vulcan, dinspre strada Poporului până la intersecția cu strada Flămânda.

Măsura a fost luată de Primăria Municipiului Constanța, prin S.C. Confort Urban, pentru a nu se forma ambuteiaje pe acest tronson de drum și pentru fluidizarea traficului rutier.

Zona este foarte aglomerată, pentru că aici se găsesc două grădinițe, dar și una din cele mai mari școli din județ, Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica”.

Practic, era imposibil ca dimineața sau după-amiaza să circuli pe strada Petru Vulcan dinspre Tomis spre Poporului, din cauza fluxului continuu de mașini care mergeau pe sensul opus.

Primăria roagă conducătorii auto să manifeste atenție sporită în zonă și să respecte semnificația indicatoarelor de circulație.
One thought on “Sens unic nou în zona Flămânda din Constanța

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Un bărbat a fost găsit mort într-un apartament din Constanța

Mon Oct 28 , 2019
Un bărbat a fost găsit mort într-un apartament din Constanța, luni după-amiază. Militarii Detașamentului Palas din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au intervenit la un apel la 112. Aceștia au ajuns pe Aleea Egretei, la numărul 11, cu autospeciala de descarcerare. „Cu mijloace specifice au deblocat ușa, în […]

V-ar putea interesa și: