Septimiu Bourceanu despre Mircea Dobre: „Duce în derizoriu munca neobosită a cadrelor medicale, polițiștilor, jandarmilor și militarilor care își riscă sănătatea în lupta cu coronavirusul”

Septimiu Bourceanu, PNL, versus Mircea Dobre, Pro România

Septimiu Bourceanu, prim vicepreședinte PNL Constanța, a criticat modul în care unii politicieni înțeleg să se folosească de epidemia de coronavirus.

Într-o postare pa pagina sa oficială de Facebook, liberalul face referire la Mircea Dobre, președintele Pro România Constanța, fără să-i dea însă numele.

„Așa cum punctam zilele trecute, în perioada aceasta în care toată omenirea se confruntă cu o criză fără precedent, apar tot felul de oportuniști care, în goana lor după capital electoral, calcă cinic pe deciziile autorităților statului și induc panica în rândul constănțenilor. Este și mai trist că acești oportuniști politici fac parte din cei aleși să-i reprezinte pe constănțeni, să îi ajute cu legi cât mai bune și să îi protejeze atunci când este cazul. Dar ce vedem? Că acești oportuniști politici au găsit momentul să se erijeze în specialiști în coronavirus și în gestionarea pandemiei, să pună la îndoială deciziile autorităților centrale și a reprezentantului acestora în teritoriu, să se arate îngrijorați de o falsă „teroare” care ar fi cuprins județul Constanța odată cu carantinarea aici a unor români.”, spune Septimiu Bourceanu.

Citește și: PSD și Pro România, declarații de dragoste și intenții de aliere

În opinia sa, unul dintre acești oportuniști politici, care stă acum în siguranță și confort în fața telefonului și strigă cât îl țin plămânii că „năpasta” s-a abătut asupra noastră din cauza prefectului George Niculescu , a fost chiar ministru al Turismului, anonim ce-i drept, dar fost demnitar al statului român.

„Mai mult, respectivul a „descoperit” acum lipsa dotărilor din spitalele constănțene dar nu a făcut nimic să remedieze acest lucru cât a fost ministru în Guvernul României. De altfel, era de așteptat ca un fost ministru care a asistat, cel puțin teoretic, la luarea unor decizii, să știe cât de important este ca oamenii să respecte aceste decizii, să nu le pună la îndoială și să nu le conteste cu fumigene alarmiste și periculoase. Dar se pare că în perioada în care a fost ministru îi stătea gândul mai mult la contractele cu Primăria Constanța și Consiliul Județean Constanța decât la importanța actului de guvernare. Iar acum nu face decât să pornească niște răfuieli politice care nu își au locul în această perioadă.”, a mai spus Bourceanu.

Citește și: Ponta, liderul Pro România, derapaj incredibil: „Într-o altă țară, normală, Cîțu și liberalii ar fi fost împușcați”

În opinia sa, Mircea Dobre nu face, în realitate, altceva decât să ducă în derizoriu munca neobosită a cadrelor medicale, polițiștilor, jandarmilor și militarilor care își riscă sănătatea în fiecare zi în lupta cu coronavirusul.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A fost inventat testul care depistează infecția cu coronavirus în cel mult 13 minute

sâm mart. 28 , 2020
Statele Unite ale Americii au aprobat un test care poate depista infecţia cu coronavirus în câteva minute, scrie Bloomberg. Compania Abbott Laboratories, care a anunţat vineri disponibilitatea testului, afirmă că primele rezultate pozitive apar în cinci minute, iar în maximum 13 minute se confirmă dacă rezultatul este negativ. Testul molecular […]

V-ar putea interesa și: