Septimiu Bourceanu despre Mircea Dobre: „Duce în derizoriu munca neobosită a cadrelor medicale, polițiștilor, jandarmilor și militarilor care își riscă sănătatea în lupta cu coronavirusul”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Septimiu Bourceanu, PNL, versus Mircea Dobre, Pro România

Septimiu Bourceanu, prim vicepreședinte PNL Constanța, a criticat modul în care unii politicieni înțeleg să se folosească de epidemia de coronavirus.

Într-o postare pa pagina sa oficială de Facebook, liberalul face referire la Mircea Dobre, președintele Pro România Constanța, fără să-i dea însă numele.

„Așa cum punctam zilele trecute, în perioada aceasta în care toată omenirea se confruntă cu o criză fără precedent, apar tot felul de oportuniști care, în goana lor după capital electoral, calcă cinic pe deciziile autorităților statului și induc panica în rândul constănțenilor. Este și mai trist că acești oportuniști politici fac parte din cei aleși să-i reprezinte pe constănțeni, să îi ajute cu legi cât mai bune și să îi protejeze atunci când este cazul. Dar ce vedem? Că acești oportuniști politici au găsit momentul să se erijeze în specialiști în coronavirus și în gestionarea pandemiei, să pună la îndoială deciziile autorităților centrale și a reprezentantului acestora în teritoriu, să se arate îngrijorați de o falsă “teroare” care ar fi cuprins județul Constanța odată cu carantinarea aici a unor români.”, spune Septimiu Bourceanu.

Citește și: PSD și Pro România, declarații de dragoste și intenții de aliere

În opinia sa, unul dintre acești oportuniști politici, care stă acum în siguranță și confort în fața telefonului și strigă cât îl țin plămânii că “năpasta” s-a abătut asupra noastră din cauza prefectului George Niculescu , a fost chiar ministru al Turismului, anonim ce-i drept, dar fost demnitar al statului român.

„Mai mult, respectivul a “descoperit” acum lipsa dotărilor din spitalele constănțene dar nu a făcut nimic să remedieze acest lucru cât a fost ministru în Guvernul României. De altfel, era de așteptat ca un fost ministru care a asistat, cel puțin teoretic, la luarea unor decizii, să știe cât de important este ca oamenii să respecte aceste decizii, să nu le pună la îndoială și să nu le conteste cu fumigene alarmiste și periculoase. Dar se pare că în perioada în care a fost ministru îi stătea gândul mai mult la contractele cu Primăria Constanța și Consiliul Județean Constanța decât la importanța actului de guvernare. Iar acum nu face decât să pornească niște răfuieli politice care nu își au locul în această perioadă.”, a mai spus Bourceanu.

Citește și: Ponta, liderul Pro România, derapaj incredibil: „Într-o altă țară, normală, Cîțu și liberalii ar fi fost împușcați”

În opinia sa, Mircea Dobre nu face, în realitate, altceva decât să ducă în derizoriu munca neobosită a cadrelor medicale, polițiștilor, jandarmilor și militarilor care își riscă sănătatea în fiecare zi în lupta cu coronavirusul.

Constanta-financiara-sigla-jpg
Tudorel Chesoi

Articole recente

sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.