Septimiu Bourceanu: „Este în interesul constănțenilor ca reabilitarea rețelei termice să se concretizeze și să nu fie doar subiect de campanie electorală”

septimiu bourceanu

Septimiu Bourceanu, prim vice-președintele PNL Constanța, spune că votul liberalilor pentru cumpărarea rețelei de distribuția a Electrocentrale SA de către municipalitate vine și cu niște obligații.

„Votul dat de consilierii locali liberali pentru cumpărarea de către municipalitate a reţelei de transport a energiei termice vine cu responsabilități și obligații atât pentru primarul Constanței cât și pentru PNL.

Prin amendamentul pe care l-am adus la proiectul de hotărâre, Decebal Făgădău și-a asumat implementarea acestui demers și obligația ca, în 30 zile, să prezinte planul de acțiuni pentru reabilitarea rețelei de termoficare.

Îi transmit lui Decebal Făgădău că vom urmări atent traiectoria acestui proiect și modul în care îl pune în aplicare.

Este în interesul constănțenilor ca reabilitarea rețelei termice să se concretizeze și să nu fie doar subiect de campanie electorală pentru un primar care își mai dorește un mandat.”, a precizat acesta.

Articole similare:

VIDEO Adriana Arghirescu și George Niculescu explică de ce a votat PNL pentru preluarea rețelei de distribuiție termică din Constanța
Electrocentrale S.A. Constanța, condusă de un vicepreșesinte ALDE, se delimitează de declarațiile PNL
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Traian Băsescu, președintele de onoare al PMP, vrea să se legalizeze prostituția. Deputatul de Constanța Robert Turcescu speră că l-a luat valul

Fri Aug 23 , 2019
Traian Băsescu vrea să se legalizeze prostituția, iar ideea sa a fost motiv de nemulțumire în Partiul Mișcarea Populară. Deputatul de Constanța Robert Turcescu a reacționat repede și acid. În contextul măsurilor legislative anunţate ca efect după tragedia de la Caracal, fostul preşedinte Traian Băsescu a susținut, aseară, învitat într-o […]