Serviciul de Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor se mută, din 2018. Programări exclusiv online pentru preschimbarea permiselor

pavilionul expozitional

Serviciul de Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Constanța îşi va desfășura activitatea în incinta Pavilionului Expozițional din Staţiunea Mamaia, Bd. Mamaia nr. 331A, începând cu data de 03.01.2018.

Începând cu aceeaşi dată, pentru eliminarea timpului de aşteptare la ghişeu, preschimbarea permiselor de conducere se va efectua exclusiv pe bază de programare on-line.

În vederea desfăşurării operaţiunilor necesare pentru mutarea sediului, în ziua de 29.12.2017 nu se va lucra cu publicul. Persoanele care s-au programat on-line la data respectivă se pot prezenta la noul sediu la data de 03.01.2018, conform orei de programare.

Proba practică a examenului pentru obţinerea permisului de conducere nu se va suspenda şi se va desfăşura conform planificării în ziua de 29.12.2017.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Copii abandonați, botezați la Cumpăna. Mariana Gâju le-a dăruit icoane

Wed Dec 27 , 2017
Șase copii abandonați au fost botezați astăzi, de Sfântul Ștefan, în localitatea Cumpăna. Aceștia au fost abandonați încă din primele ore de viață, iar mulți dintre ei nu aveau nici măcar un nume. Micuții au ajuns în grija unor asistenți maternali. Lor li se alătură acum și părinții spirituali care […]
cumpana botez