Sezon perfect pentru cicliștii de la Clubul Sportiv Medgidia. Daria Solomon, campioană națională

Daria Solomon, legitimată la Clubul Sportiv Medgidia, este oficial campioană națională la ciclism, după ce a reușit la „Cupa Toamnei”, ultima etapă din campionatul național să urce pe locul 1.

La competiția desfășurată la București, Daria Moldoveanu a obținut locul 3.

Alături de cele două sportive ale CSM au confirmat clasări foarte bune și următorii cicliști legitimați la Medgidia:

  • Moldoveanu Daria – 5
  • Dumitrache Patrick – 5
  • Radu Matei – 5
  • Radu Mihaela – 7
  • Moldoveanu Mara – 8
  • Iusein Ildar – 11
  • Dumitrache Lucas – 12
  • Oprea Teodor – 16

„A fost un sezon extraordinar pentru sportivii noștri, iar Medgidia s-a auzit în multe competiții naționale. Munca lor, susținerea noastră și determinarea au fost atributele unui sezon perfect!”, au declarat reprezentanții clubului.


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Exercițiu național. Scenariul: accident sever la centrala nucleară Cernavodă

Dum oct. 1 , 2023
În perioada 3 – 5 octombrie 2023, va avea loc exercițiul național privind producerea unei urgențe nucleare/radiologice, intitulat „Valahia 2023”, care va simula un scenariu de accident sever la Centrala Nuclearoelectrică Cernavodă. „Având în vedere faptul că la exercițiu deplasarea forțelor se va face exact ca la intervenție cu semnale […]
Centrala-Nucleara-Cernavoda

V-ar putea interesa și: