Sfânta îmbulzeală de Bobotează. FOTO. VIDEO

3

Și în acest an, slujba de Bobotează a adus înghionteli, îmbrânceli și chiar niște înjurături deloc ortodoxe. Totul pentru ca cei circa 7.000 de credincioși care au participat la slujba de pe faleza Cazinoului să prindă cât mai multe sticle de aghiazmă. S-au dat gratuit. Mi-e greu să descriu imaginile. Le puteți vedea mai jos, să vă faceți o părere.

După slujbă, arhiepiscopul Tomisului a urcat într-o şalupă şi a plecat în larg pentru a arunca în apă cele trei cruci din lemn. Paisprezece tineri care purtau costume de scafandru, aflaţi pe două nave, s-au aruncat în mare pentru recuperarea crucilor şi aducerea lor la mal. Trei au reușit: doi scafandri profesioniști și un ingineri constructor din Năvodari.

”Boboteaza este cu daruri bogate, cu daruri multe, darurile Sfântului Duh intră în apă astăzi, de aceea să luăm această apă sfinţită până pe 14, să ne sfinţim cu toţii. Se sfinţeşte firea întreagă dimprejurul nostru, cu atât mai mult trebuie noi să ne sfinţim şi să fim cu luare aminte, cu înţelepciune, cu răbdare, cu credinţă, când ne rugăm, să avem pace şi bucurie atunci când ne rugăm”, a declarat IPS Teodosie.

Vă recomand și: Ce face un preot în trafic. Imagini incredibile


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 comentarii la “Sfânta îmbulzeală de Bobotează. FOTO. VIDEO

  1. Am putea sa fim mai calmi, atunci cand se da apa sfintita. Nu judec. Dar avem proasta impresia ca n-o sa prindem macar o sticla, ca vezi Doamne suntem prea multi la rand. E pentru toata lumea apa sfintita.

  2. Vrem să-i fie retrase toate drepturile lui DRAGNEA LIVIU de asi mai exercita o funcție publică Sa nu mai poată fi membru de partid al nici unui partid Sa nu mai poată sa ocupe locuri de conducere Sa fie tras la răspundere pentru toate faptele săvârșite cu ocazia alegerilor parlamentare din 2016 Să-i fie confiscată toată averea dobândită pe cai ilegale Vă rog să semnati această petiție și să o distribuiți cât mai mulți Asa poate ca cineva ne va auzi ruga . Vă mulțumesc frumos tuturor
    https://petitieonline.net/petitie/42345146/semneaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Boboteaza la Medgidia, un eveniment devenit tradiție

mie ian. 6 , 2016
Conform tradiției care se păstrează deja de opt ani, cu ocazia Sfintei Sărbători de Bobotează, Primăria municipiului Medgidia împreună cu Protoieria Medgidia organizează slujba de sfințire a Aghiasmei celei Mari, urmată de aruncare crucii din apele Canalului Dunăre – Marea Neagră. Șapte tineri au sărit în apa rece a canalului, […]

V-ar putea interesa și: