Sfârșit tragic pentru o bătrână de 86 de ani

Casa în care a avut loc incendiul (foto: ISU Dobrogea)
Casa în care a avut loc incendiul (foto: ISU Dobrogea)

O bătrână de 86 de ani a murit arsă de vie, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în locuința sa din Corbu de jos, de pe strada Vasile Sasu.

Opt pompierii de la ISU Dobrogea au intervenit cu două autospeciale de stingere, iar la apelul de la 112 a ajuns și o ambulanță. 

„La ajungerea echipajelor,  incendiul se manifesta generalizat prin ardere completă din cauza materialelor din care era construită casa. Au fost distruse în totalitate 4 camere pe o suprafață de aproximativ 70 de metri pătrați. După localizare pompierii au reușit să pătrundă în interior unde au găsit o bătrână de aproximativ 86 de ani, carbonizată”, spun pompierii.

Soțul acesteia, de aproximativ aceeași vârstă, a fost găsit în afara locuinței intoxicat, cu arsuri pe membre. A fost preluat de ambulanță și transportat la spital.

incendiu pompieri

La locul interventiei a mai rămas o autospeciala de stingere pentru lichidarea tuturor focarelor ascunse.

Sursă foto: ISU Dobrogea

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

VIDEO Un preot constănțean și-a dat foc în fața Catedralei Mântuirii Neamului

Sun Nov 25 , 2018
Un preot constănțean și-a dat foc în fața Catedralei Mânturii Neamului, astăzi, în ziua sfințirii acesteia. Preotul George Ciulei spune că a recurs la acest gest în semn de protest, împotriva corupției din Biserica Ortodoxă. După 12 ani de preoţie, George Ciulei a intrat în vizorul autorităţilor bisericeşti. Totul a […]