Sfatul unei minore bătută în mall: „Fiţi puternici şi spuneţi-le părinţilor”

minora exploatate sexual
Fotografie cu caracter demonstrativ

O fată de 13 ani, bătută în mall de o persoană pe care nu o cunoștea, are un sfat pentru toți cei care trec prin episoade similare, traumatizante.

În timp ce unii internauţi îndeamnă părinţii copilei să-i ofere o lecţie bună agresoarei, constând într-o bătaie soră cu moartea, alţii dau vina pe părinţi că nu au ştiut să-i ofere fetei o educaţie bună.

O bătaie soră cu moartea să vadă și ea cum e. Fără să știe cine a bătut-o. Dacă poliția nu face nimic

Puneam mâna pe ea și să vezi câte o învățăm eu…..și după o luăm și pe mă-sa și pe tat-su, muream cu ei de gât.

Amendă părinților!! Până la Dumnezeu te mănâncă sfinții, de aia ajungem să ne facem dreptate singuri. Să-i fi făcut așa ceva copilului meu dădeam cu ea de pământ… după ne auzeam în instanță.

Acea față care a îndrăznit să bată o altă față chiar într-un loc public este o……….și o ne educată . Ce vede zilnic în familie asta face și ea ,este vina părinților în primul rând că nu știu să își educe copilul. Sunt instituții care sunt plătite pentru a educa astfel de huligani, nu trebuiesc lăsați de capul lor și să nu fie pedepsiți“,sunt câteva dintre reacţiile dure ale internauţilor.

Spre deosebire de tonul agresiv al internauţilor, Timeea, copila agresată, a adresat un mesaj emoţionant, printr-o postare pe Instagram, pentru toţi cei care cad victimă bullyingului şi-I îndeamnă să nu sufere în tăcere, să-şi denunţe agresorii şi să le povestească părinţilor calvarul prin care trec.

„Sunt tristă pentru că nu mă gândeam că mi se va întâmpla aşa ceva în viaţa mea şi nu-I doresc nimănui să I se întâmple aşa ceva. Mi-e greu să vorbesc despre asta, dar o să vă povestesc şi o să vă dau nişte sfaturi. Astăzi am fost jignită, umilită şi batjocorită în faţa tuturor. O fată pe care nici măcar nu o cunosc, a venit la mine şi mi-a pus o întrebare: ştii cine sunt eu, ştii ce le fac eu oamenilor, ţi-e frică de mine. Eu, mândră de mine, am zic că nu, de ce mi-ar fi frică. Apoi a venit să mă ia la palme peste faţă, la tras de păr şi acum sunt mândră de mine pentru că m-am dus ala Poliţie, i-am zis mamei, împreună cu mama şi tata am fost la Poliţie, am făcut plângere şi această fată va fi pedepsită. Şi vă dau un sfat: mereu fiţi puternici şi spuneţi-le părinţilor şi nu contează, am auzit multe păreri, lasă, că şi eu de multe ori am fost bătut, că Poliţia nu va rezolva nimic. Ba da, m-am dus la Poliţie, am făcut plângere şi chiar rezolvi multe prin acest lucru. Deci, sfatul meu este să fiţi puternici, să fiţi mândri de voi şi mereu să ripostaţi, niciodată să nu staţi. Mi-a fost greu să vorbesc despre acest lucru, dar luaţi în seamă sfatul meu: fiţi puternici!”, a spus copila.

Potrivit constantaazi.ro, Timeea a fost lovită chiar în incinta City Park Mall, de o adolescentă, de aceeași vârstă. Totul ar fi pornit de la postare pe Instagram.

Fata le-a povestit părinţilor prin ce a trecut, iar împreună au decis să depună plângere la Secţia de Poliţie 1. Aceştia au rămas însă cu un gust amar după ce oamenii legii i-ar fi sfătuit să nu depună plângere pentru că agresoarea este minoră și nu au ce să îi facă, potrivit sursei citate.

Poliţiştii au confirmat pentru reporterii Dobrogea TV că a fost deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe. De asemenea, au avut loc deja audieri, iar oamenii legii continuă cercetările în acest caz.

Reporterii Dobrogea TV au cerut un punct de vedere şi de la reprezentanţii City Park Mall, dar deocamdată pe adresa redacţiei nu a fost trimis vreun răspuns.

Sursă: Dobrogea TV


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se modifică programul de funcționare în 22 de școli din județul Constanța. Corturi pentru triajul bolnavilor Covid

mie oct. 14 , 2020
Astăzi, 14 octombrie, prefectul județului Constanța, George-Sergiu Niculescu, a convocat Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, în sistem electronic, pentru votarea hotărârilor nr. 39 și 40 ale CJSU Constanța. Acestea prevăd modificarea scenariilor de funcționare în 22 de unități de învățământ din județul Constanța, respectiv aprobarea montării unor corturi, care […]
copil masca

V-ar putea interesa și: