Sfaturi de top pentru amatorii de ruletă online

Ruleta este unul dintre cele mai populare jocuri din cazinourile online, alături de sloturile video, datorită regulilor foarte simple. La ambele jocuri, miza este exclusiv pe noroc. Nu există niciun model de analiză prin care să poți anticipa, rezultatul unei rotiri. În schimb, prin respectarea unei anumite strategii, îți sporești șansele de a câștiga ceva bani pe termen lung.

Ruleta cu dealer oferă o experiență similară cu cea din dintr-un cazinou terestru. În plus, în cazul ei, dispare și suspiciunea că softul poate influența rezultatul rotirii, astfel încât bila să poposească pe nu număr pe care nu a mizat nimeni. Suspiciunea amintită este des exprimată de jucători, cu toate că ea nu este îndreptățită dacă joci la un cazino online care funcționează legal, pentru că autoritatea care acordă licența verifică „la sânge” aceste softuri.

Jucătorii de succes au câteva trăsături comune, pe care le poți interpreta ca niște sfaturi de urmat pentru a fi pe plus la finalul lunii, dacă joci constant.

Cunosc jocul în detaliu

Nu poți câștiga bani din pariuri pe meciuri de fotbal dacă nu știi ce este acela un ofsaid. Cei care își rotunjesc veniturile jucând la ruletă cunosc foarte bine atât regulile, cât și dispunerea tipurilor de pariuri pe planșa de pariere.

De asemenea, ei știu că există două categorii principele de pariuri: „interioare” și „exterioare” (în funcție de unde sunt plasate pe planșa de pariere). Pariurile interioare sunt cele pe numere, care aduc câștiguri mari, dar au și probabilitate mică de reușită. Cele exterioare sunt pe roșu/negru, par/impar, pe intervale de numere etc., care dublează sau triplează miza, dar aduc și câștiguri multe mai frecvente.

Plasează doar pariuri cu șanse mai mari de reușită

Cei care plasează pariuri „exterioare” și câștigă mai puțin, dar mai des, au șanse mai mari să fie pe plus decât cei care pariază pe numere, dar se bucură o dată la 27 de rotiri (în cel mai bun caz).

Pariurile pe roșu/negru, par/impar, 1-18/19-36 au 50% iar cele pe coloane și duzine au șanse de aproximativ 30%. În schimb, cele în care se mizează pe numere (direct pe număr, split – pe două numere, corner – pe patru numere sau street – pe trei numere) au șanse mici de reușită.

Joacă doar la ruleta europeană

Sunt două tipuri de ruletă: europeană și americană. Diferența este că cea de-a doua are un număr în plus, 00. În traducere, casa are un avantaj de 5,26% față de 2,63%, la ruleta europeană (unde sunt numai 37 de numere).

Au găsit sistemul de pariere potrivit

Dacă ai un buget suficient de mare, poți aplica pe una dintre strategiile care presupun o progresie pozitivă a mizei după fiecare pariu pierdut. Fie că e vorba de Martingale, fie de Fibonacci sau de alta, jucătorii de succes au găsit sistemul care li se potrivește și au fost consecvenți în aplicarea lui.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Mariana Gâju, președintele Filialei Județene Constanța a Asociației Comunelor din România: „Indemnizațiile actuale ale aleșilor locali sunt DEZONORANTE”

Fri Jun 7 , 2019
Mariana Gâju, președintele Filialei Județene Constanța a Asociației Comunelor din România, spune că indemnizațiile actuale ale aleșilor locali sunt DEZONORANTE. Aceasta mai subliniază că pensia unui primar, mai ales de comună, este mult mai mică decât cea a unor categorii care se pensionează la 45 de ani și primesc 4.500 […]
mariana gaju