Sfaturile CNAIR, apă de ploaie. Cozi pentru traversarea podului peste Dunăre

Având în vedere faptul că urmează ziua de 1 Mai și sunt așteptate creșteri semnificative ale traficului pe relația București – Constanța și retur, CNAIR a recomandat șoferilor ca pentru utilizarea podului peste Dunăre între Fetești și Cernavodă, să achite tariful de trecere (peajul) înainte de plecarea în călătorie și, în special, să evite plata CASH pentru a nu se crea ambuteiaje în zona stațiilor de taxare.

Șoferii au ascultat sfatul, dar, cu toate acestea, la stațiile de taxare s-au format cozi, așa cum vedeți și în imaginea de mai sus postată pe grupul de Facebook InfoTrafic A2 și Constanța. În ea se observă că mașinile așteaptă la benzile expres, iar cea pentru plata cash este liberă. Așadar, sfatul CNAIR nu a funcționat.

„Imediat dupa bariere se deviaza traficul si se circulă pe o banda.”, a oferit un șofer o explicație pentru cozi.

„Am stat la coadă din cauza la unii din București care în loc sa intre pe banda unde se plătește cash , au intrat greșit, și încercau sa dea inapoi sa intre pe banda unde se plătește, degeaba avem autostrăzi, vitele tot nu știu sa circule.”, a comentat altcineva.

„Cine plătește ? Trec cu numere de Franța pe acolo cu degetul săltat la camera.”, a adăugat altcineva.

V-ar putea interesa și:

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Urgența Spitalului Județean Constanța va avea mai mulți pacienți în minivacanța de 1 mai decât de obicei

Fri Apr 29 , 2022
Dr. Rodica Tudoran a declarat, vineri, la Prefectura Constanţa, că la Unitate de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Constanța vor exista în această perioadă pe fiecare tură câte patru, cinci medici şi 12-14 asistenţi medicali. „Din experienţa anilor trecuţi ştim cu toţii că sezonul estival începe la 1 mai în […]