„Shoe Box” – proiect umanitar desfășurat de Primăria Techirghiol. Cum puteți ajuta

A devenit o tradiție, ca în fiecare an, în apropierea sărbătorilor de iarnă, Primăria orașului împreună cu Consiliul local Techirghiol, să organizeze un proiect social denumit ”Shoe Box”.

„În acest sens fac apel la locuitorii orașului Techirghiol și alți oameni de bine care vor sa doneze un mic cadou copiilor înscriși în proiectul O șansă la educație. O șansă la o viață mai bună”, a spus primarul Iulian Soceanu.

Pachetele pot conține rechizite, jucării, dulciuri și după posibilitate hăinuțe noi, pentru copii cu vârsta cuprinsa intre 7 și 11 ani și vor fi ambalate in cutii pe care se specifica vârsta respectiv fată/băiat.
În acest sens, poate vom reuși să le oferim acestor copii, o lună a cadourilor mult mai minunată.
În cadrul acestui proiect, un număr de 25 de elevi cu risc de abandon școlar primesc o masă calda la prânz.

Este al doilea an în care se derulează acest proiect demarat de către Primăria orașului Techirghiol, în parteneriat cu Parohia ”Sfântul Ilie” Techirghiol, Liceul Teoretic ”Emil Racoviță” Techirghiol si Fundația „Breath” Techirghiol.

Organizatorii așteptă donațiile dumneavostră, la sediul Primăriei Techirghiol, str. Victor Climescu nr. 24, până la data de 04.12.2017
Persoana de contact: Insp. Palamariu Cristina, tel: 0241/735622, Secretariat.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Tragedie în Șantierul Naval Constanța. Marinar decedat într-un incendiu

Mon Nov 20 , 2017
Un muncitor a murit în Șantierul Naval Constanța, în noapte de duminică spre luni. Tragedia a avut loc la bordul unei nave aflate în docul de reparații din SNC. La ora 2:57 s-a primit apel la 112 prin care pompierii de la serviciul privat au solicitat o ambulanță. Apelul a […]
santierul naval constanta