Și-a ucis soția, mamă a 9 copii, pentru că nu a vrut să întrețină relații intime cu el

catuse

Un bărbat în vârstă de 67 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce şi-a ucis soţia, în vârstă de 57 de ani, deoarece femeia a refuzat să întreţină cu el relaţii intime. Apoi, el a îngropat trupul soţiei pe malul stâng al Crişului Negru.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, pe data de 18 aprilie, procurorii au început urmărirea penală faţă de un bărbat de 67 de ani pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie.

“În seara zilei de 14.04.2021, în timp ce se afla în locuinţa sa din comuna Tinca judeţul Bihor, inculpatul F. A, în vârstă de 67 ani, pe fondul geloziei şi al refuzului soţiei F, M., în vârstă de 57 ani, de a întreţine relaţii intime, i-a aplicat acesteia multiple lovituri cu o bucată de lemn în zona capului, a gâtului şi a toracelui, cauzându-i mai multe leziuni care au dus la decesul victimei”, se arată în comunicat.

Sursa citată menţionează că apoi bărbatul şi-a îngropat soţia pe malul stâng al Crişului Negru în extravilanul localităţii Tinca, în zona denumită popular ”Râturi”.

El a fost iniţial reţinut pentru 24 de ore, iar apoi prezentat instanţei care a decis arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Femeia avea 9 copii.

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Facebook, și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.