Și astăzi se oprește apa caldă și căldura într-o zonă din Constanța

Termoficare Constanța SRL a anunțat că, având în vedere demararea lucrărilor de modernizare a rețelei termice de transport, lucrări ce se desfășoară în cadrul proiectului „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din Municipiul Constanța-Etapa 1”, începând cu data  de 3.12.2022, ora 08:00se va opri furnizarea energiei termice către punctele termice: 102,103,104,106.

 Zona afectată de această oprire : zona Stadion.

 Pe durata executării acestor lucrări toți consumatorii arondați la punctele termicemenționate nu vor beneficia de apă caldă de consum si încălzire.

Oprirea furnizării energiei termice este solicitată de către executanții lucrărilor tehnologice de înlocuire a conductelor vechi în scopul modernizării și a creșterii calității serviciului de termoficare în sistem centralizat. Durata executării lucrărilor este estimată pentru o perioada de circa 11 ore.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pompierii, solicitați să intervină la două incendii în același timp

sâm dec. 3 , 2022
Pompierii de la ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, sâmbătă dimineață, la două incendii care au izbucnit la foarte scurt timp unul după altul. La ora 8.35 s-a anunțat că arde o bucătărie dintr-un apartament din municipiul Constanța, mai exact pe bulevardul IC Brătianu, la nr. 248. Acolo au […]

V-ar putea interesa și: