Și-au cumpărat un apartament în Mamaia Sat cu 100.000 de euro și apoi și-au dat seama că au făcut o prostie

Imagine cu rol demonstrativ din Mamaia Sat
Imagine cu rol demonstrativ din Mamaia Sat

În Mamaia Sat se construiesc multe apartamente. Unele din ele se și vând. Majoritatea cumpărătorilor sunt din alte județe.

Recent, un agent imobiliar îmi povestea cazul unei doctorițe din Argeș.

Doamna și soțul, iubitori de mare, și-au cumpărat un apartament de două camere în Mamaia Sat. Știți, zona aceea înțesată de blocuri. 100.000 de euro i-a costat numai apartamentul.

Au mai cheltuit 20.000 de euro pentru a-l amenaja și utila după gustul lor, cu ajutorul unui designer specializat. Le-a plăcut ce a ieșit, cel puțin înăuntru. Exteriorul e altă poveste. Străzi neasfaltate și îmbâcsite, fără trotuare, aglomerație, zgomot, etc.

Au ajuns la mare, în vacanță, câte o săptămână, timp de doi ani. Ambii soți preferă să ajungă, cel puțin o săptămână, și la munte.

După doi ani, au început să-și pună întrebarea: „De ce am investit 120.000 de euro? Ca să stăm câte o săptămână pe an la mare?”. Și-au dat seama că ar fi putut, cu acești 120.000, să meargă în multe vacanțe, în locuri mai frumoase, mai atrăgătoare, mai exotice decât Mamaia Sat.

Au scos apartamentul la vânzare.                                                               

Citește și:

Mamaia se transformă într-un mare proiect rezidenţial: peste 3.000 de apartamente noi vor fi livrate în 2021

Mamaia Sat, o zonă cu potențial imens ajunsă un haos urbanistic FOTO


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 thoughts on “Și-au cumpărat un apartament în Mamaia Sat cu 100.000 de euro și apoi și-au dat seama că au făcut o prostie

  1. si uite asa mamaia se transforma din statiune in cartier cu consecintele de rigoare O sa intindeti cearceafurile pe trotuar printre precupeti Ati ras mamaia de pe harta turistica internationala Defapt la preturile noastre e mult mai rentabil sa pleci in strainatate Sa ramina hotelierii nostrii lacomi cu marfa nevinduta Au intrat in cercul vicios care duce la pieire : cresc pretul ca nu au clienti si nu au clienti pentru ca au crescut preturile Cum afara ofera cu mult peste noi si cer cu mult sub noi avind in vedere ca personalul lor e platit de citeva ori mai mult decit al nostru

  2. Firma ce administreaza cimitirul central Constanta a preluat zona Mamaia Nord, cu specificarea ca, in caz de nu se vand apartamentele, in blocurile de beton se vor baga cadavre

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Turismul în Constanța a scăzut din cauza pandemiei, dar nu s-a prăbușit

lun mai 17 , 2021
Avem datele statistice referitoare la turismul în județul Constanța în 2020. Potrivit informațiilor prezentate de Direcția Județeană de Statistică, industria turistică a scăzut în Constanța, dar se putea mult mai rău, dacă ne uităm la ce s-a întâmplat în restul țări. „Sosirile înregistrate în structurile de primire turistică în anul […]

V-ar putea interesa și: