
În Mamaia Sat se construiesc multe apartamente. Unele din ele se și vând. Majoritatea cumpărătorilor sunt din alte județe.
Recent, un agent imobiliar îmi povestea cazul unei doctorițe din Argeș.
Doamna și soțul, iubitori de mare, și-au cumpărat un apartament de două camere în Mamaia Sat. Știți, zona aceea înțesată de blocuri. 100.000 de euro i-a costat numai apartamentul.
Au mai cheltuit 20.000 de euro pentru a-l amenaja și utila după gustul lor, cu ajutorul unui designer specializat. Le-a plăcut ce a ieșit, cel puțin înăuntru. Exteriorul e altă poveste. Străzi neasfaltate și îmbâcsite, fără trotuare, aglomerație, zgomot, etc.
Au ajuns la mare, în vacanță, câte o săptămână, timp de doi ani. Ambii soți preferă să ajungă, cel puțin o săptămână, și la munte.
După doi ani, au început să-și pună întrebarea: „De ce am investit 120.000 de euro? Ca să stăm câte o săptămână pe an la mare?”. Și-au dat seama că ar fi putut, cu acești 120.000, să meargă în multe vacanțe, în locuri mai frumoase, mai atrăgătoare, mai exotice decât Mamaia Sat.
Au scos apartamentul la vânzare.
Citește și:
Mamaia Sat, o zonă cu potențial imens ajunsă un haos urbanistic FOTO
si uite asa mamaia se transforma din statiune in cartier cu consecintele de rigoare O sa intindeti cearceafurile pe trotuar printre precupeti Ati ras mamaia de pe harta turistica internationala Defapt la preturile noastre e mult mai rentabil sa pleci in strainatate Sa ramina hotelierii nostrii lacomi cu marfa nevinduta Au intrat in cercul vicios care duce la pieire : cresc pretul ca nu au clienti si nu au clienti pentru ca au crescut preturile Cum afara ofera cu mult peste noi si cer cu mult sub noi avind in vedere ca personalul lor e platit de citeva ori mai mult decit al nostru
Firma ce administreaza cimitirul central Constanta a preluat zona Mamaia Nord, cu specificarea ca, in caz de nu se vand apartamentele, in blocurile de beton se vor baga cadavre