Și dacă stai mai mult de 3 ore în centrul Constanței?

Bulevardul Regina Elisabeta din Constanța este în zona 1. Parcarea nu este permisă mai mult de 3 ore pe zi

Există, în regulamentul de parcare din municipiul Constanța, mai multe măsuri care ridică unele semne de întrebare. Una dintre ele este parcarea în centrul orașului, care va fi limitată la 3 ore. În primele două ore, tariful este de 7 lei pe oră, apoi, în a treia, de 15 lei. Atenție, plus TVA.

Regulamentul nu prevede ce se întâmplă după 3 ore. Practic, ești obligat să muți mașina din zona 1 pentru toată ziua.

Sunt zeci de situații în care oamenii au nevoie să plătească mai mult. De pildă, avocații și judecătorii care ajung la instanțe. Sunt avocați care vin din alte orașe. Ce fac după 3 ore?

În orașele europene, există interdicția de a lăsa mașina pe un singur loc mai mult de două ore. Dar, după acest interval, o poți muta pe altul, chiar dacă e în imediata apropiere.

O altă chestiune care trebuie elucidată este cine beneficiază de plată preferențială.

În regulament scrie să „instituțiile publice și de interes public” beneficiază de abonament de 208 de lei pe an pentru parcare în zona 1. Cine sunt acestea, exact? Vor avea, de pildă, astfel de abonament angajații primăriei pentru mașinile personale? Unii spun că da, noi sperăm că nu.

Vom adresa aceste întrebări primăriei și vom reveni cu răspunsuri.

Regulamentul privind parcarea în municipiul Constanța va fi supus votului consilierilor locali pe 26 februarie

Parcarea în zona 1 din Constanța va costa 7 lei pe oră, în primele două ore, și 15 lei, pentru a treia oră. Mai mult nu este permis

Care vor fi cele 3 zone de parcare din municipiul Constanța. Cât va costa vinieta


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

6 thoughts on “Și dacă stai mai mult de 3 ore în centrul Constanței?

  1. Deci instituțiile publice și de interes public” beneficiază de abonament de 208 de lei pe an pentru parcare în zona 1 și vinieta albă pentru zona 2, pentru muritori de rând 360 de lei pe an. Deci unde e echitatea?

  2. În orașele europene !? Ce comparație este asta !? De ce nu comparăm salariul unui angajat din același orașe europene despre care vorbiți !? Sau ne comparăm cu ei doar când este vorba de reguli și plată ??? Când vorbim despre drepturile cetățenilor nu ne mai comparăm !? În care orase ? Madrid , Roma ? Mai documentați- vă când faceți afirmații de genul

  3. În orașele europene !? Ce comparație este asta !? De ce nu comparăm salariul unui angajat din același orașe europene despre care vorbiți !? Sau ne comparăm cu ei doar când este vorba de reguli și plată ??? Când vorbim despre drepturile cetățenilor nu ne mai comparăm !? În care orase ? Madrid , Roma ? Mai documentați- vă când faceți afirmații de genul acesta !!! Sau sunteți angajați de cei care au conceput acest regulament penibil !?

  4. În orașele europene !? Ce comparație este asta !? De ce nu comparăm salariul unui angajat din același orașe europene despre care vorbiți !? Sau ne comparăm cu ei doar când este vorba de reguli și plată ??? Când vorbim despre drepturile cetățenilor nu ne mai comparăm !? În care orase ? Madrid , Roma ? Mai documentați- vă când faceți afirmații de genul acesta !!! Sau sunteți angajați de cei care au conceput acest regulament penibil !?

  5. O golănie fantastică marca pnl și slugalăii lor. Tovarășu’ mareșal Chițac, în ce lume trăiești ? Crezi că toți avem salariile voastre nesimțite ? V-ați pierdut simțul realității nebunilor. Vreți să vedeți străzile pline de biciclete ca în Coreea de Nord, panaramelor. În orice țară minim civilizată, fiecare familie a început să aibă câte 2 mașini, impetuos necesare, nu moft, chiar dacă amândouă nu costă nici cât un logan nou. Eh, după noile tale reguli primare, ajung să plătesc anual aprox 3000 de lei, poate și mai bine. Pt ce ? Ați înnebunit cu totul.

  6. Unde sunt parcarile din jurul blocurilor amenajate pt toti proprietarii ?L-ati facut parcari private fara nici un drept doar sa va insusiti toti din primarie care ati fost alesi sa aparati drepturile cetatenilor nu sa veniti cu tot felul de suprataxe D-lHoria Constantinescu a ajuns din nou in Constanta sa faca pe proprietar pe acest oras sa puna tot felul de taxe ?Mai bine s-ar ocupa de curatenie a orasului si apoi sa vina cu tot felul de propuneri idioate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Moment aniversar pentru Forțele Navale Române. Cea mai complexă structură a sa împlinește 125 de ani

mie feb. 24 , 2021
Comandamentul Flotei din Constanța aniversează vineri, 26 februarie, 125 de ani de la înființarea primei structuri a Forțelor Navale Române cu atribuțiuni în planificarea, organizarea și conducerea apărării litoralului maritim al României, în cooperare cu alte unități terestre și aeriene. Comandamentul Flotei continuă tradițiile Diviziei de Mare, o structură al […]
Moment aniversar pentru Forțele navale Române. CEA MAI COMPLEXĂ STRUCTURĂ A sa ÎMPLINEȘTE 125 DE ani

V-ar putea interesa și: