Și-a urmat copilul în Rai

Gabriela Teodorescu (foto: telegrafonline.ro)

Gabriela Teodorescu a murit astăzi.

Avea doi copii, David și Eric.

A fost ucisă de un șofer de microbuz, care a intrat în mașina din față. Gabriela conducea pe banda ei, pe șoseaua dintre Eforie Nors și Eforie Sud, dar în urma accidentului o altă mașină a izbit-o frontal.

Fiul ei cel mic, de numai 11 luni, a murit primul. Gabriela a luptat trei zile, de duminică până acum câteva ore, pentru a rămâne în viață. A cedat.

În urma ei rămâne un copil de trei ani, care nu mai are cui să îi spună nici ”mamă”, nici ”frate”.

Dumnezeu să îi odihnească în pace!


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Musulmanii încep postul din luna Ramazan

mie iun. 17 , 2015
Foto: www.al-huda.com Comunitatea musulmană din România începe JOI, 18 iunie, postul din luna Ramazan.Potrivit Islamului, Luna Ramazan comemorează în fiecare an începutul revelării Coranului Cel Sfânt, Cartea Sfântă a Islamului, de către Allah către Profetul Muhammed (Pbuh), acest eveniment fiind consemnat a fi avut loc în Noaptea Sfântă de Kadir a […]

V-ar putea interesa și: