Silviu Coșa are șanse mari să rămână prefectul județului Constanța

prefect cosa

Preşedintele PNL, Florin Cîţu, a declarat miercuri că la nivelul coaliţiei de guvernare s-a stabilit ca acolo unde există preşedinte al Consiliului Judeţean de la un partid va şi prefect de la acelaşi partid.

„Unde este preşedinte al Consiliului Judeţean va fi şi un prefect de la acelaşi partid. Poate să existe una sau două excepţii, dar asta este regula de bază. (…) Aceasta a fost regula la care s-a ajuns până la urmă, vom încerca să compensăm în celelalte filiale cu alte funcţii. Există peste 140 de funcţii, numiri politice care vor fi făcute şi atunci cine nu ia prefect va avea o altă funcţie – secretar de stat şi aşa mai departe”, a afirmat Cîţu, la Parlament, după şedinţa coaliţiei.

În județul Constanța, președintele CJC este Mihai Lupu, PNL. Pe cale de consecință, Silviu Coșa are șanse mari să rămână prefect.

E drept, nimic nu este bătut încă în cuie și mai pot fi excepții. Cîţu a precizat că acestea trebuie mai întâi discutate, iar apoi vor fi anunţate.

În Constanța, surse politice spun că PSD își dorește postul de prefect.

Potrivit liderului liberalilor, în București prefectul va fi de la PSD.

„Este nominalizarea pe care o face PSD”, a spus preşedintele PNL.

De asemenea, Cîţu a precizat că la Cluj va fi un prefect din partea Partidului Naţional Liberal. 

Vă recomandăm și:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Dacia Spring, dezastru la testul Euro NCAP VIDEO

Wed Dec 8 , 2021
Primul model electric din istoria Dacia, Spring, a obținut un rezultat dezastruos la testele de siguranță, anticipat, de altfel. Astfel, Dacia Spring a primit doar o stea (din cinci) la testul Euro NCAP, iar specialiștii în domeniu au concluzionat că „prezintă un risc ridicat în ceea ce privește apariția unor […]
dacia spring

V-ar putea interesa și: