Silviu Coșa, prefectul județului Constanța: „Pandemia nu s-a terminat”

„Pandemia nu s-a terminat”, a transmis prefectul județului Constanța, Siviu Coșa, în emisiunea „Punctul pe i”, realizată, la Tomis TV, de jurnalistul Cristian Hagi.

„Avem o rată a incidenței de peste 6% în municipiul Constanța, peste 4, în județ. Nu putem spune că s-a terminat pandemia. Avem peste 150 de oameni în spitale pe locurile covid, avem 17 oameni în secțiile ATI. Pandemia nu s-a terminat.”, a declarat acesta

Acesta a spus că rămân regulile sanitare, universal valabile și de bun simț, cum ar fi spălatul pe mâini.

Purtarea măștii este în continuare recomandată în spațiile aglomerate.

Prefectul a precizat că nu are nimic a reproșa referitor la modul în care instituțiile din Constanța și-au făcut datoria în perioada pandemiei.

A declarat, de asemenea, că specialiștii spun că „o reîntoarcere a pandemiei la nivelul la care să necesite niște măsuri suplimentare nu ar mai fi posibil în acest moment”.

Emisiunea a fost difuzată joi, 10 martie 2022, și poate fi urmărită mai jos.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Centrul de vaccinare situat în cadrul Policlinicii Medgidia își va încheia activitatea

Fri Mar 11 , 2022
Începând de luni, 14 martie 2022, Centrul de Vaccinare din Medgidia, situat în cadrul Policlinicii Medgidia își va încheia activitatea de vaccinare. Cei care doresc în continuare să se vaccineze se pot adresa medicilor de familie care pot efectua vaccinul în cadrul cabinetelor medicale. Centrul de Vaccinare rămâne deschis DOAR […]