Simon Maurer are o soluție la care nu s-a gândit nimeni, sute de ani, pentru miliarde de locuințe: pune patul pe tavan

Simon Maurer
Simon Maurer în timpul unui interviu acordat publicației Constanța 100%, în Brașov (foto: Constanța 100%, 2018)

Simon Maurer, un om de afaceri româno-german, a declarat că a găsit o soluție revoluționară, la care, evident, nimeni nu s-a mai gândit până acum, și care va schimba sectorul imobiliar de pe toată Terra. (video la finalul textului)

Declarațiile au fost făcute la televiziunea A7TV, deținută de Simon Maurer și soție, în aceeași emisiune în care a spus că a găsit medicamentul pentru noul coronavirus, dar și un baton proteic care poate ajuta ca nimeni să nu mai moară de foame pe Pământ.

„M-a preocupat cum aș putea să le ofer oamenilor un produs mai eficient, unde va crește semnificativ calitatea vieții. Oamenii vor putea să-și dubleze spațiile pe care le locuiesc acum. Asta e măreția lui Dumnezeu, de a îți da o astfel de idee. Chiar acum s-a finalizat această idee, la stadiul de producție. Se va lansa mondial. Fiecare om va avea o dublare a spațiului util de locuit.”, a spus Simon Maurer.

Acesta a subliniat că a avut discuții cu specialiști din Germania, unde se află de ceva vreme.

„Eu am întrebat pe specialiștii de aici, din Germania: Oameni buni, de ce toate dormitoarele de pe planeta asta sunt în timp de zi blocate, închise, neutilizate și nefolosite. S-au uitat lung la mine și știi ce mi-a spus? „E o întrebare atât de bună, dar eu nu am niciun răspuns”. Sute de ani. Sunt miliarde de locuințe în care dormitoarele sunt paralizate, sunt inexistente, sunt închise, pentru că pui în 12 – 13 mp un pat și ai omorât spațiul. Acest concept va transforma aceste spații. Vorbesc și de cameră de copii, și de sufragerie. În timp de 35 de secunde, fără ca omul să facă absolut niciun efort, într-un birou utilizat, într-un loc de joacă pentru copii, într-o sală de fitness sau într-o altă sufragerie. Cel mai important lucru: aceste produse vor fi atât de accesibile încât nemții au spus că sunt mult, mult prea ieftine. Eu vreau ca omul de rând, care are 2500 de lei salariu, să-și poată permite la fel ca unul care stă în centrul Munchen-ului, unde costă metrul pătrat 10.000 de euro și câștigă 3-4.000 de euro. Nu fac ceva pentru o nișă ca să fac bani.”, a spus Simon Maurer.

Acesta spune că este un produs dezvoltat în ultimii trei ani de zile.

„Acest pat, care este motivul pentru care nu se utilizează dormitoarele, se pliază la tavan. Nimeni nu are nevoie de spațiu pe tavan, că nimeni nu se agață pe tavan. După el se va ridica o masă de birou perfect utilizată și se va opri la nivelul biroului. Sau sub pat găsești niște aparte de fitness sau se transformă într-un loc de joacă pentru copii. Am un proiect prin care inclusiv pereții se vor plia la tavan. În 35 de secunde transformi dormitorul într-un open space. Iar sufrageria, care noaptea nu e utilizată, într-un dormitor. Este extrem de ușor de montat.”, a conchis Maurer.

Lansarea produsului va avea loc pe 1 iunie. Compania va amenaja un showroom în Brașov, dar și în alte părți, precum și un site special.

Simon Maurer construiește câteva blocuri și în Constanța.

A7TV este o televiziune deținută de SC Vision Broadcast SRL (Braşov). Acționarii societății sunt Maurer Nicoleta – 50% și Creța Marius Nelu –50% potrivit CNA. Maurer Nicoleta este soția lui Simon Maurer, iar Creța Marius Nelu este administratorul SC Maurer Imobiliare SA. Investiția este susținută de Maurer Imobiliare SA cu aport capital. Maurer Imobiliare SA are ca acționari pe Simon Andreas Maurer, cu 67%, și Dimbath Petra, cu 33%. Compania a avut în anul 2018 o cifră de afaceri de 103.900.193 lei și un profit de 12.729.411 lei, potrivit Confidas.ro.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogea2 thoughts on “Simon Maurer are o soluție la care nu s-a gândit nimeni, sute de ani, pentru miliarde de locuințe: pune patul pe tavan

  1. 🤣🤣🤣🤣 Uite cine va salva pământul și omenirea, mi se pare că exagerează deliberat acest personaj, sau e naiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Comisia Europeană amenință cu justiția statele care vor să forţeze cetățenii să accepte vouchere în locul banilor

Wed May 13 , 2020
Comisia Europeană (CE) a lansat miercuri proceduri de infringement vizând state membre ale Uniunii Europeane (UE) care nu cer rambursarea în cazul anulării zborurilor sau sejururilor din cauza pandemiei covid-19, relatează Reuters. Agenţiile de voiaj şi companiile aeriene îşi pot îndemna clienţii să accepte să le crediteze, însă cetăţenii UE […]