Simon Maurer: „Nu e treaba mea să recâștig încrederea clienților. Asta-i treaba lui Dumnezeu” VIDEO

Simon Maurer
Simon Maurer, în timpul unui interviu realizat într-unul din apartamentele pe care le-a construit în Brașov (foto: Cristian Hagi, 2018)

Piața imobiliară a fost afectată puternic de criza economică izbucnită din cauza epidemiei de coronavirus. Investitorii se gândesc la soluții pentru a nu pierde încrederea clienților și pentru a vinde în continuare. Încrederea este importantă mai ales în cazul locuințelor noi, pe care le plătești din stadiul de proiect.

Unul din cei mai importanți investitori imobiliari din România, Simon Maurer, care construiește un cartier de cel mult 3.500 de apartamente în Constanța, a explicat cum recâștigarea încrederii clienților în proiectele sale ține de Dumnezeu.

Maurer a fost întrebat, într-o emisiune la postul A7 TV, pe care îl deține, cum se poate câștiga sau recâștiga încrederea clienților în aceste zile, dacă și-au pierdut-o?

„Nu este treaba mea, frate. Asta-i treaba lui Dumnezeu. Dacă tu faci un lucru cinstit si faci cu buna credință și cu conștientă împăcată, este treaba Lui. Eu sunt un copil al lui Dumnezeu, toată încrederea mea este în mâna lui. Cum ar fi să cârtesc eu acuma? Eu să intru în disperare? Nu. Toate promisiunile astea le voi îndeplini, dar doar cu ajutorul lui Dumnezeu, pentru ca el a îngăduit aceasta situație, și sunt convins că din situația asta o să ieșim învingători și prin chestia asta o sa demonstram măreția lui Dumnezeu.”

Simon Maurer

Acesta a subliniat și importanța marketingului în afacerile sale.

„Fără marketing nu poți să trăiești. Eu am vorbit de acum 12 ani despre un marketing emoțional. Pentru mine asta a fost cheia succesului: marketingul emoțional și marketingul sincer. În momentul ce pui în centrul afacerilor tale, strategiilor tale omul, asta înseamnă marketingul emoțional. Eu trebuie să îmi câștig omul, nu clientul.”

Simon Maurer

În aceeași emisiune, Simon Maurer a spus că are antidotul pentru Covid-19 și că a găsit o soluție care va revoluționa modul în care se construiesc locuințe pe Terra, soluție la care nu s-a mai gândit nimeni, niciodată. Detalii în link-urile de mai jos.

Simon Maurer are o soluție la care nu s-a gândit nimeni, sute de ani, pentru miliarde de locuințe: pune patul pe tavan

Dezvoltatorul imobiliar Simon Maurer spune că are antidotul pentru Covid-19 și că a inventat un baton care ar putea eradica foametea în lume

Cartierul construit de Simon Maurer în Constanța, Maurer Imobiliare Constanța, va avea circa 3.500 de locuințe.

„Vom construi 3.000… undeva la 3.500 de locuințe. Am început acum un an de zile, și într-un an de zile am vândut peste 300 de locuințe. Pentru început este foarte bine. Acuma a început să și crească și mai mult vânzările. Cartierul va fi finalizat și în funcție de necesitate. N-o să mă duc să construiesc ceva ce unde nu aș avea suficientă cerere. Până acuma, cerea est… a fost una foarte mare, drept dovadă că avem termen de predare între 12 luni și 18 luni”, a spus Simon Maurer în septembrie 2018, într-un interviu pentru Constanța 100% relizat în Brașov.

A7TV este o televiziune deținută de SC Vision Broadcast SRL (Braşov). Acționarii societății sunt Maurer Nicoleta – 50% și Creța Marius Nelu –50% potrivit CNA. Maurer Nicoleta este soția lui Simon Maurer, iar Creța Marius Nelu este administratorul SC Maurer Imobiliare SA. Investiția este susținută de Maurer Imobiliare SA cu aport capital. Maurer Imobiliare SA are ca acționari pe Simon Andreas Maurer, cu 67%, și Dimbath Petra, cu 33%. Compania a avut în anul 2018 o cifră de afaceri de 103.900.193 lei și un profit de 12.729.411 lei, potrivit Confidas.ro.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaOne thought on “Simon Maurer: „Nu e treaba mea să recâștig încrederea clienților. Asta-i treaba lui Dumnezeu” VIDEO

  1. Băiat destept. A simțit când e momentul să vândă.
    Prietenii știu de ce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Cel mai mic număr de cazuri de coronavirus din ultimele aproape două luni

Fri May 22 , 2020
Până astăzi, 22 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 17.712 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 10.777 au fost declarate vindecate și externate. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 127 de noi […]