Simon Maurer vrea să-și vândă afacerea imobiliară

Simon Maurer
Simon Maurer, în timpul unui interviu realizat într-unul din apartamentele pe care le-a construit în Brașov (foto: Cristian Hagi, 2018)

Omul de afaceri Simon Maurer este la un pas de a vinde grupul care îi poartă numele către Revetas, fondul de investiţii care deţine hotelul Radisson Blu de pe Calea Victoriei şi birourile Landmark de lângă Piaţa Romană, București.

Revetas Capital vrea să intre pe piaţa rezidenţială din România şi este la un pas de achiziţia Grupului Maurer, controlat în prezent de antreprenorul Simon Maurer.

Consiliul Concurenţei a anunţat, pe 20 aprilie 2022, faptul că analizează tranzacţia prin care fondul de investiţii Revetas Capital, care deţine în România complexul hotelier Radisson Blu şi birourile The Landmark din Capitală, va prelua grupul Maurer, unul dintre cei mai mari dezvol­tatori imobiliari din România.

„În conformitate cu prevederile Legii Concurenţei această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege“, spun reprezentanţii  Consiliului Concurenţei. Maurer Imobiliare Group este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din România, cu proiecte rezidenţiale care acoperă oraşele Sibiu, Sighişoara, Braşov, Constanţa, Târgu-Mureş şi Cluj.

V-ar putea interesa și:

Zen Residence
energia residence

One thought on “Simon Maurer vrea să-și vândă afacerea imobiliară

  1. Se chinuie de 5 ani sa prosteasca pe cineva pentru ca e falimentar si a luat avansuri de la clienti ,banii i a dat pe curve si elicoptere si nu are cu ce sa mai construiasca.Ianos Cristina cu finasu lui Maurer fac evaziune fiscala maxima prin nedeclararea valorii reale de cumparare a apartamentelor.Deci degeaba se chinuie puscariabilii Maurer,Pricop Petrut si Ianos Cristina Jurista sa vanda ca nu cumpara nimeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Organizația municipală PSD Constanța a oferit sute de pachete cu alimente de primă necesitate

Fri Apr 22 , 2022
Organizația Municipală a PSD Constanța a concretizat planul de ajutor schițat pentru perioada Sărbătorilor Pascale. Cu ajutorul membrilor, sute de pachete cu alimente de primă necesitate au ajuns la cei mai puțin norocoși constănțeni. „A fost o muncă de echipă, care a început cu săptămâni în urmă, prin identificarea beneficiarilor, […]