Simona Halep a părăsit în lacrimi turneul de la Roma. Primele declarații

Simona Halep a părăsit în lacrimi turneul de la Roma, după o durere violentă la picior, chiar în timpul partidei. Constănțeanca a oferit detalii, pe rețelele de socializare, despre starea ei de sănătate.

„Din păcate, rezultatele analizelor preliminare arată că am suferit o ruptură la gamba stângă. Voi face un RMN mâine (n.r. joi) pentru a afla mai multe despre această accidentare, dar deocamdată nu știm prea multe despre perioada de recuperare. Sunt foarte dezamăgită să închei așa turneul de la Roma, dar voi face tot posibilul să tratez această accidentare și să revin cât de curând posibil”, a scris Simona pe contul personal de Twitter.

Simona Halep a abandonat în turul al doilea al turneului de la Roma (de categorie WTA 1000), deși o conducea pe Angelique Kerber cu 6-1, 3-3. În momentul în care jucătoarea din Germania servea, Simona a simțit dureri la gamba piciorului stâng, a cerut îngrijiri medicale, și a părăsit “Grand Stand Arena” cu lacrimi în ochi și şchiopătând.

Zen ResidenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

TINIMTEX a ajuns o umbră tristă a ceea ce a fost odată

Thu May 13 , 2021
Am ajuns, ieri, la TINIMTEX, târgul de haine și încălțăminte care altădată făcea furori. Nu ca să cumpărăm ceva, ci ca să căutăm un producător de pantofi, Bonton, care a vândut o marfă de calitate foarte proastă (mai multe perechi de pantofi s-au rupt imediat după purtare). Firma nu mai […]
tinimtex