Simona Halep, campioană la Montreal

Simona Halep, locul 1 în clasamentul WTA, a câștigat finala Rogers Cup, desfășurată la Montreal.

Simona Halep a învins-o, după un meci extrem de spectaculos, în trei seturi, pe americanca Sloane Stephens.

Scorul a fost 7-6 (6), 3-6, 5-3. În primul set, constănțeanca a reușit să câștige la tie-break, după ce a fost condusă cu 1 la 5.

Simona Halep a câștigat 519.480 de dolari americani și 900 de puncte în clasamentul WTA.

„Chiar dacă am pierdut astăzi, am dat totul pe teren. Îmi pare rău că am pierdut, dar nu e chiar atât de rău să pierzi în fața numărului 1 mondial. Uneori ai nevoie de înfrângeri pentru a merge mai departe, pentru a-ți îmbunătăți jocul. Duelurile cu Simona mă transformă într-o jucătoare mai bună”, a spus Stephens.

„E un sentiment extraordinar să câștig din nou aici, în Montreal. Simt că am atins cel mai bun nivel de tenis al meu, chiar dacă am venit după o pauză lungă. După prima zi mă simțeam aproape moartă. Îi mulțumesc lui Sloane, mă face să joc din ce în ce mai bine, sper să ne mai întâlnim de multe ori. Căldura a fost poate prea mult. De fiecare dată când vin în Canada, în special în Montreal, mă simt grozav. Mulțumesc celor de acasă celor care s-au uitat.”, a spus Simona Halep.

Meciul a avut parte și de momente mai ciudate. La scorul de 1-1, în primul set, a avut loc un episod reprobabil. Un român prezent în tribunele Arenei Centrale de la Montreal a strigat, înainte de o servă a Simonei, mesajul injurios „M**e PSD!”.

Simona Halep le-a cerut, în română, celor care au strigat cuvintele vulgare să respecte terenul de tenis.

Simona Halep este numărul 1 în clasamentul WTA de circa 40 de săptămâni.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Casele de marcat electronice devin obligatorii

Mon Aug 13 , 2018
Casele de marcat fiscale electronice devin obligatorii peste numai câteva zile, anunță ANAF. Astfel, până la 1 septembrie 2018 contribuabilii mari sau mijlocii trebuie să aibă case de marcat cu jurnal electronic. Pentru reducerea evaziunii fiscale și asigurarea unui mediu concurențial corect pentru toți contribuabilii, Ministerul Finanțelor Publice va implementa […]
casele de marcat electronice