Simona Halep a câștigat, dar s-a retras din turneul de la Doha

simona halep dohaSimona Halep s-a retras din turneul de la Doha. Accidentarea la gleznă a făcut-o să renunțe. Simona Halep a decis să se retragă de la turneul unde se calificase în semifinale, unde urma să joace mâine cu Garbine Muguruza.

ACTUALIZARE 20.10: Primele explicații ale Simonei după abandonul de la Doha.

„Azi a fost mult mai rău decât ieri și din această cauză am luat decizia să mă retrag. Nu e simplu, dar am vorbit cu doctorul meu și mi-a spus că nu am suficient timp să mă refac. Am stat în repaos doar câteva zile și îmi trebuie mult mai mult. RMN-ul arată că am lichid și tendinită la al patrulea deget. Trebuie să am grijă și trebuie să mă gândesc prima dată la sănătatea mea”, a declarat Simona Halep.

„Cu siguranță voi lua o pauză cel puțin până la Indian Wells și nu voi mai juca deloc. Voi decide înainte de startul turneului dacă voi fi capabilă să joc. Pentru moment nu pot să zic mai mult. Trebuie să iau pas cu pas și să văd dacă mă pot reface până la Indian Wells”, a adăugat Halep.

Simona Halep s-a văitat de dureeri chiar din timpul meciului de azi cu Bellis. Se pare că e vorba de o tendinită, afecțiune care se tratează doar prin odihnă. Sportiva noastră nu va juca nici la Dubai.

Pe finalul partidei, înaintea ultimului game, Simona a cerut ajutorul lui Andrei Pavel, care a venit la scaunul acesteia, iar numărul 2 WTA s-a plâns că are dureri la picior.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Petiție inedită: Vrem să mergem la școală

Sat Feb 17 , 2018
Locuitori din Lumina au înaintat o petiție primăriei, prin care cer acesteia să ia măsuri ca să poată ajunge la școală. „Din cauza administrarii deficitare a mobilitatii comunei Lumina, cei afectati ajung cei mai mici si vulnerabili. Printre ei se numara copiii localitatii, care trebuie sa ajunga la scoala si […]
vrem sa mergem la scoala