Simona Halep despre decizia în cazul de dopaj: „Acest lucru este teribil de dezamăgitor”

Simona Halep, suspendată provizoriu de anul trecut pentru dopaj, a anunţat, joi, pe Instagram, că decizia în cazul său este amânată, deși ar fi trebuit să fie dată în această săptămână.

„Astăzi am aflat că decizia în cazul meu, care era aşteptată săptămâna aceasta, va fi amânată în continuare. Acest lucru este teribil de dezamăgitor, deoarece am spus în mod constant că tot ceea ce cer este să fiu judecată. Este greu de explicat cât de mult m-au afectat şi mă afectează în continuare aceste întârzieri”, a scris Halep.

Simona Halep nu a mai jucat de un an, de când a fost depistată pozitiv cu roxadustat.

Sursă foto: Facebook/Simona Halep


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Porturile românești de la Marea Neagră stau într-un singur doctor

vin sept. 1 , 2023
Anton Antoniadis, președintele Asociației Romania Ports Development, a dezvăluit, în emisiunea „Punctul pe i”, la Tomis TV, una dintre problemele cu care se confruntă porturile românești de la Marea Neagră. „Vă dau un exemplu. Nava când intră în port și acostează la dană există conceptul de liberă practică. Adică vine […]

V-ar putea interesa și: